Dolar 34,0279
%0.09
Euro 38,2323
%0.41
Altın 2.762,370
%0.09
Bist-100 9.749,00
%1.91

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Batur Tıp bayramını kutladı

Başkan Batur Tıp bayramını kutladı

Narlıdere belediye başkanı Abdül Batur 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Narlıdere semt polikliniği ve 112 İl Ambulans Servis Başhekimliği ve Komuta Kontrol Merkezi görevli tıp çalışanlarını ziyaret edip, haftalarını kutladı.

  • Ege Postası
  • 14.03.2013 - 16:05
İZMİR-  İlk olarak Narlıdere semt polikliniği Başhekimi Ahmet Balkanı ziyaret eden Başkan Batur ardından poliklinik çalışanlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Poliklinik katları arasında dolaşırken hastalar ile de sohbet eden Başkan Batur “ yoğunluğu görüyorsunuz. Hekimlerimiz bayram seyran demeden çalışıyor. Onların değerlerini bilmek lazım” dedi. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’un ikinci durağı 112 İl Ambulans Servis Başhekimliği ve Komuta Kontrol Merkezi oldu. İlçe Sağlık müdür vekili Hülya Çömlekçi ile Hizmet verilen katları tek tek dolaşan Başkan Batur tıp bayramı dolayısıyla tüm tıp çalışanlarına karanfil dağıttı.

Şiddetten uzak çalışma ortamı
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Narlıdere’de bulunan sağlık kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında tıp çalışanları ile sohbet etti. Başkan Batur, haberlere yansıyan tıp çalışanlarına karşı uygulanan şiddetin asla maruz görülemeyeceğini hatırlatarak “yeri geldiğinde canımızı emanet ettiğimiz değerli hekimlerimize karşı uygulanan bu davranışların acil bir şekilde engellenmesi gerekmektedir. Ulu önder Atatürk’ümüzün ‘Beni Türk hekimlerine emanet ediniz’ sözünü ve Türk hekimlerine verdiği değeri asla unutmamamız gerekmektedir. Ben bu üzücü olayların derhal son bulacağını düşünüyorum ve hekimlerimizin şiddetten uzak, tıp alanında gerçekleştirdiği başarılar ile medyada yer almasını istiyorum. Tüm tıp çalışanlarının daha sağlıklı çalışma şartları içinde olması temennisi ile Tıp bayramlarını kutluyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.