Dolar 34,1397
%0.01
Euro 37,9621
%0.12
Altın 2.892,140
%0.23
Bist-100 9.888,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Çat’tan geleceğin sporcularına tam destek

Başkan Çat’tan geleceğin sporcularına tam destek

Konya Seydişehir Belediye Başkanı Abdülkadir Çat, bu yıl 4'ncüsü düzenlenen ‘Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Etkinlikleri’ kapsamında açılan karate kursunu ziyaret etti.Seyit Harun İş Merkezi’nde 17 Haziran'da başlayan kursta futbol,...

  • Ege Postası
  • 20.07.2013 - 11:22
Konya Seydişehir Belediye Başkanı Abdülkadir Çat, bu yıl 4'ncüsü düzenlenen ‘Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Etkinlikleri’ kapsamında açılan karate kursunu ziyaret etti.

Seyit Harun İş Merkezi’nde 17 Haziran'da başlayan kursta futbol, voleybol, basketbol, yüzme ve karate dallarında 80 sporcu eğitim alıyor. Kursu ziyaretinde spora bakış açısını dile getiren Başkan Çat şunları söyledi: “Sporun çocuklarımızın fiziksel, ruhsal gelişimlerinde olumlu katkı sağladığı ve özgüvenlerini geliştirdiği muhakkak. Çocuklarımıza sporu sevdirmek, spor yapmalarını teşvik etmek, disipline edilmiş spor çalışmaları ile buluşturmak ve yaz tatillerini en iyi şekilde geçirmelerini sağlamak için her yıl açtığımız spor okullarımıza ilgi artarak devam ediyor. Yaz okullarımızda uzman antrenörlerimizle çocuklarımıza spor yapma alışkanlığı kazandırmaya çalışıyoruz. Başarılı ve istikrarlı çocuklarımız kulübümüze devam ediyorlar. Elimizdeki sınırlı imkanlara rağmen, açtığımız yaz okulları, düzenlediğimiz voleybol ve halı saha turnuvaları, İkinci Lig'de mücadele veren Konya bölgesinin tek takımı olan voleybol takımımız, basketbol ve futbol takımlarımız, bireysel sporlarda elde ettiğimiz başarılar, sosyal sorumluluk projelerimiz çerçevesinde ilçemizde düzenlenmesine katkı sağladığımız engelliler halter, görme engelliler halter şampiyonaları gibi pek çok spor etkinlikleriyle Seydişehirimizde sporu sevdirdiğimize inanıyoruz. Bizi tercih eden, güvenerek çocuklarını teslim eden velilerimize, antrenörlerimize, belediye personelimize ve tabi ki spor yapma aşkıyla buraya gelen geleceğin sporcusu çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum.”

Ziyaret, Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece alan sporcuların yaptıkları karate gösterileriyle son buldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.