Dolar 34,2953
%0.38
Euro 37,5101
%-0.03
Altın 2.908,400
%0.66
Bist-100 9.021,00
%0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Fethi Yaşar 4 yılı değerlendirdi

Başkan Fethi Yaşar 4 yılı değerlendirdi

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 4 yıllık çalışmalarını değerlendirdiği toplantıda, yaptıkları hizmetler ile örnek bir yerel yönetim anlayışı sergilediklerini belirtti. Yaşar, “Bu başarıda sadece benim değil 40 derece...

  • Ege Postası
  • 26.06.2013 - 12:41
Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 4 yıllık çalışmalarını değerlendirdiği toplantıda, yaptıkları hizmetler ile örnek bir yerel yönetim anlayışı sergilediklerini belirtti. Yaşar, “Bu başarıda sadece benim değil 40 derece sıcaklıkta asfalt atan, parklarda çalışan işçimin alın teri var. Başarı hepimizin. Günü kurtaran değil gelecek nesillere kalacak önemli projelere imza attık. Yenimahalle’de kimseyi dışlamadan herkesi kucaklayarak ihtiyaca göre hizmet ürettik.” dedi.

Başkanlıktaki toplantıya Başkan Vekili Müslüm Ertekin, başkan yardımcıları Başar Bal, Erhan Aras, Gürol Karahisarlıoğlu, belediye meclis üyeleri, CHP Yenimahalle ilçe yönetimi, muhtarlar ile personeli katıldı.

Büyük bir coşkuyla karşılanan Yaşar, göreve geldikleri günden itibaren yapılan dev yatırımlar ile Yenimahalle’nin çehresini değiştirdiklerini söyledi. Yaşar, “Yenimahalle’de yıllardır çözülmeyen sorunlara el attık. Yaptığımız her çalışmada kamunun kaynaklarını kullandığımız bilinciyle hareket ettik. Hemşehrilerime ne söz verdiysem fazlasıyla yerine getirdim. Ekibimle beraber Yenimahalle’de tarih yazdık. Bu nedenle sadece Ankara’nın değil Türkiye’nin örnek belediyesi olarak takip ediliyoruz.” diye konuştu.

“2014 ALTIN YIL OLACAK”

Dört yıl içinde kendi kendine yetebilen ve dev projelere imza atan bir belediye haline geldiklerini kaydeden Yaşar, “Kamunun malını kamuya kullandık. Saçı bitmemiş çocukların hakkını koruduk. Emeğe saygı gösterdik. Herkesin hakkını vermeye çalıştık bundan sonra da emeğin en yüce değer olduğunu bilerek çalışmaya devam edeceğiz. Yorulduk demeden, bıkmadan usanmadan çalışmaya, yerel yönetime getirdiğimiz çıtayı yükseltmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİK

Birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Yaşar, “Partimin bundan sonra bana vereceği tüm görevleri de yerine getirmeye hazırım. İç kavgalara, didişmelere yer vermeden birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz her işten başımız dik, alnımız açık çıktık. Bundan sonra da bu şekilde devam edeceğiz.” dedi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.