Dolar 34,1969
%0.1
Euro 38,1760
%0.03
Altın 2.902,100
%-0.62
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karabağ, “AKP'nin konuşacak bir şeyi kalmayacak“

Başkan Karabağ, “AKP'nin konuşacak bir şeyi kalmayacak“

Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe örgütü arife gününde ilçe binasında bir araya gelerek bayramlaştı.Bayramlaşma töreninde konuşma yapan Hasan Karabağ AKP'lilere mesaj gönderdi. Karabağ, "AKP’liler Bayraklı’da hiçbir şey yapmasa da bizlere karşı en büyük eleştirileri de “Belediye binası nerede” idi. Belediye binası ihalesi 31 Ekim’de. Yılbaşı civarında da temelini atacağız. Onu da aşacağız. Konuşacak hiçbir şeyleri kalmayacak” dedi.

  • Ege Postası
  • 24.10.2012 - 13:43

İZMİR-  İlçe Başkanı Levent Ölçer ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma törenine, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sırrı Aydoğan katıldı. Partililerin ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma töreninde ilk olarak ilçe binasında konuşmalar yapıldı.


Misafir olarak söz alan Ölçer, “Öncelikle mübarek Kurban Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Tüm halkımız, Bayraklılı hemşehrilerimiz ve partililerimizin Kurban Bayramı mübarek olsun. Bayramdan sonra da önümüzde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı var.  Cumhuriyet Bayramı ruhuna uygun bir şekilde 28 Ekim günü Bayraklı Atatürk Anıtı’na çelenk koyacağız. Tüm ilçe yönetimini ve partililerimizi bekliyoruz” dedi.


Tarihi henüz belli olmamış olsa da yerel seçimlerin başlangıcının verildiğine dikkat çeken Ölçer, “Biz göreve geldiğimiz günden bu yana yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Bundan sonra yapacağımız çalışmalarda örgüt desteğinin artmasını bekliyoruz. Halkımıza Büyükşehir Belediyesi ve Bayraklı Belediyesi’nin çalışmalarını anlatmalıyız. 10 yıldır iktidarda olan partinin İzmir ve Bayraklı’da bir çivi dahi çakmadığını izah etmeliyiz” diye konuştu. 


Bayraklı’da her şeyin ilçe belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptığına dikkat çeken Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “İktidar yapması gereken hiçbir şeyi yapmadı. Kaymakamlık, Nüfus Müdürlüğü binası kira, Emniyet Müdürlüğü Binası Belediyemize ait. Gazeteciler ormanını yıkıp bir tane bina yaptılar, kule diktiler. Onu da Danıştay iptal etti ve haklılığımız ortaya çıktı. AKP’liler Bayraklı’da hiçbir şey yapmasa da bizlere karşı en büyük eleştirileri de “Belediye binası nerede” idi. Belediye binası ihalesi 31 Ekim’de. Yılbaşı civarında da temelini atacağız. Onu da aşacağız. Konuşacak hiçbir şeyleri kalmayacak” dedi.


Bornova’da iki dönem Belediye Başkanlığı, 4 yıldır da Büyükşehir Belediyesi’nde Başkan Vekilliği görevini yürüttüğünü dile getiren İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, “Yeşil alanların satıldığını ben ilk kez bu iktidarda görüyorum. Yeşil alanlar değiştirilemez. Başkan Karabağ burada 25 metrekare yeşil alanı satsa hakkında soruşturma açılır. Ama bunlar 100 dönüm sattılar. Hükümetin İzmir için düşündüğü projelerin tamamı aldatmaca. Halkımızın da buna itimat etmemesi gerekiyor” diye konuştu.    

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.