Dolar 34,1944
%0.09
Euro 38,0870
%-0.21
Altın 2.890,250
%-1.03
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Sındır belediye personeli ile bayramlaştı

Başkan Sındır belediye personeli ile bayramlaştı

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, personelin bayramını kutladı. Bornova Belediyesi çalışanlarını makamında kabul eden Başkan Sındır, Kurban Bayramı ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın sevgi ve kardeşlik içinde geçmesini diledi

  • Ege Postası
  • 24.10.2012 - 10:18
İZMİR -Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, belediye çalışanlarının bayramlarını kutladı. Başkanlık makamında gerçekleşen bayramlaşmada tüm çalışanlarla tek tek görüşen Başkan Sındır, barış ve kardeşlik içinde bir bayram geçmesini diledi.

Kurban Bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı bir arada yaşamanın mutluluğu içinde olduklarını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Gerek dini gerek milli bayramlarımızın bütün yurttaşlarımız arasında sevginin, kardeşliğin, dostluğun pekişmesine katkıda bulunmasını diliyorum. Geçmişte yaşanan kırgınlıkların bir kenara bırakılıp, bunların yerine barış ve kardeşlik üzerine güzel duygularla bir bayram geçirilmesini diliyorum. 29 Ekim 1923’te Cumhuriyetimizi kuran büyük önderimiz Atatürk’ü ve onunla birlikte bu ülkenin kurtuluşuna ve kuruluşuna emek veren tüm şehitlerimizi saygıyla ve özlemle anıyorum. Cumhuriyetimiz kutlu olsun. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.