Dolar 34,2486
%0.31
Euro 37,5686
%-0.54
Altın 2.921,110
%0.18
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karabağ, Spor Kulübü personelleriyle bayramlaştı

Başkan Karabağ, Spor Kulübü personelleriyle bayramlaştı

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı Havuz Cafe'de Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü personelleriyle bir araya gelerek bayramlaştı.

  • Ege Postası
  • 12.10.2013 - 12:37
İZMİR- Kurban Bayramı nedeniyle Havuz Cafe'de bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayraklı’da geleneksel hale gelen bayramlaşma törenine, eşi Bahriye Karabağ yalnız bırakmadı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Kurban Bayramı tatili öncesi son mesai gününde belediye personeliyle bayramlaştı. Bayraklı Chp İlçe yöneticileri, Bayraklı Chp Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Bayraklı Belediyesi birim amirleri ve tüm personelinin katıldığı bayramlaşmada, Bayraklı Belediyesi Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcıları da yer aldı. Havuz Cafe'de yapılan bayramlaşmada, personele bayram yemeği ve çikolata verildi. 

Personeller Bayraklı'nın Güler yüzüdür
Belediye personeliyle tek tek el sıkışarak bayramlaşan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, personellerin sorunlarını da dinledi. Belediye personelinin özverili çalışmaları neticesinde vatandaşların Kurban Bayramı'nı huzurlu bir şekilde geçireceğini belirten Başkan Karabağ "Her yıl olduğu gibi bu bayram arifesinde de belediye çalışanlarımızla bir araya geldik. Özverili çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Sizler Bayraklı Belediyesi'nin güler yüzüsünüz. Kazasız, belasız, sıkıntısız ve sevdiklerinizle sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duyguları içerisinde güzel yarınların sizlerle olmasını diliyorum. Kurban Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.