Dolar 34,2558
%0.33
Euro 37,5967
%-0.46
Altın 2.913,870
%-0.07
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Sındır belediye personeliyle bayramlaştı

Başkan Sındır belediye personeliyle bayramlaştı

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır belediye personeliyle bayramlaştı. Tüm çalışanlarla el sıkışan Başkan Sındır, Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diledi. Sındır, Bornova Kaymakamı Kadri Canan’a da bayram ziyaretinde bulundu

  • Ege Postası
  • 12.10.2013 - 10:51
İZMİR- Kurban Bayramı, Bornova Belediyesi’nde sıcak bir atmosferde kutlandı. Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır belediye personeliyle makamında bayramlaştı. Çalışanlara, çikolata ve kolonya ikram edildi.

Sındır, Özellikle dini bayramların insanlar arasındaki sevgiyi, dostluğu, kardeşliği öne çıkaran, kırgınlıkların, küskünlüklerin geride bırakılmasına vesile olan çok özel ve önemli günler olduğunu söyledi. Bornova Belediyesi ailesi olarak vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek adına ekip ruhuyla çalıştıklarını ifade eden Başkan Sındır, ‘‘Bütün halkımızın ve tüm İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Bayramın dil, din, ırk gözetmeksizin bütün insanlar arasında sevgiyi, barışı, dostluğu ve kardeşliği öne çıkarmasını diliyorum” diye konuştu.

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, kısa bir süre önce göreve başlayan Bornova Kaymakamı Kadri Canan’ı da ziyaret ederek Kurban Bayramı’nı kutladı. Bornova Kaymakamı olarak ilk bayramını geçireceğini ifade eden Canan, nezaketli davranışı nedeniyle Başkan Sındır’a teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.