Dolar 34,1619
%-0.11
Euro 37,8252
%-0.01
Altın 2.908,750
%-0.51
Bist-100 9.101,00
%0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karabağ ev ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor

Başkan Karabağ ev ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın geleneksel hale getirdiği ev ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor. Ziyaretlerde sohbetin ana konusu kentsel dönüşüm olurken Karabağ, sorunları, sıkıntıları ve önerileri yerinde dinleyerek, çözümler üretiyor.

  • Ege Postası
  • 01.11.2013 - 10:26
İZMİR- Bayraklı'nın çeşitli mahallelerinde evlere misafir olan Başkan Karabağ Bayraklı Belediyesi'nin projeleri başta olmak üzere tüm sosyal hizmet çalışmalarını vatandaşlara aktarıyor. Son olarak Osmangazi Mahallesi'nde ziyaretlerini sürdüren Karabağ, yoğun kalabalık tarafından karşılandı.

Belediye Başkanlarını kendi sokaklarında ve evlerinde görmekten dolayı mutlu olduklarını ve kendilerini yalnız hissetmediklerini dile getiren Bayraklılılar, "Biz yıllarca milletvekili, kaymakam ve belediye başkanı görmedik. Bayraklı ilçe olduktan sonra bir Belediye Başkanına sahip olduk. O da içimizden biri oldu. Bayraklı'da yaşayıp büyüdüğü için bizden biri. Gecekondu yaşamını, Bayraklı'nın sorunlarını biliyor, yakından ilgileniyor. Telefon açtığımızda sorunlarımızı çözüyor. " dedi.

"Huzur buluyorum"
Dini ve resmi bayramlar dahil Bayraklı'da vatandaşların arasında ev ziyaretlerinde bulunduğunu söyleyen Başkan Hasan Karabağ, "Bayraklı'nın çeşitli mahallelerinde vatandaşlarımızın evlerine konuk oluyoruz. Çok sıcak bir şekilde karşılanıyoruz. Vatandaşlarımızın arasında huzur buluyorum. Dertlerini sıkıntılarını yaşadıkları çevrenin sorunlarını dinleme ve yerinde çözme şansımız oluyor. Bu da bizi mutlu ediyor" diye konuştu. Ziyaretlerde Başkan Karabağ, Kentsel Dönüşüm ile ilgili akıllara takılan tüm soruları cevaplıyor, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülecek Kentsel Dönüşüm çalışmalarını, projeleri ve vatandaşların kafasındaki soru işaretlerini gidererek, yüzlerin gülmesini sağlıyor. Samimi ortamda gerçekleşen toplantılarda vatandaşlar başkana direkt oalrak isteklerini iletirken, Başkan Karabağ da, ekibine imkanlar dahilinde yapılabilecek çalışmaların talimatını vererek, yüreklere su serpiyor. Bayraklı'nın daha yaşanır, sosyal donatı alanlarına sahip bir bölge olması gerektiğini vurgulayan Karabağ, her şey sizler ve Bayraklı için" diye kaydetti.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.