Dolar 34,1539
%-0.13
Euro 37,8002
%-0.07
Altın 2.902,400
%-0.72
Bist-100 9.039,00
%0.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bu kez 'adayım' dedi ama...

Bu kez 'adayım' dedi ama...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, Başbakan’ı uğurlamak için gittiği Adnan Menderes Havalimanı’nda AK Parti milletvekilleri ile gerçekleştirdiği sohbet esnasında, “Binali Yıldırım adaysa adayım. Ama İlknur Denizli, Rıfat Sait aday olursa ben aday değilim” dediği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 31.10.2013 - 13:14
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Yerel seçimlere kısa bir zaman kala CHP’de Aziz Kocaoğlu belirsizliği sürüyor. 2 Eylül sürecinde aday adaylığı başvurusu yapmayan Kocaoğlu, adaylık ekseninde yaptığı çıkışlarla da kafalarda soru işaretleri bırakmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta CHP grup toplantısında “İki dönem belediye başkanlığı yapan kişinin çekilmesi gerekiyor. Bir kişi için iki dönem başkanlık yeter” diyerek şaşırtan Kocaoğlu, bu kez de “Binali Yıldırım adaysa adayım” dedi.

ŞAŞIRTMAYA DEVAM EDİYOR!

Büyükşehir sürecinin merakla beklendiği CHP’de gözler hem genel merkezde hem de Başkan Aziz Kocaoğlu’nda…Geçtiğimiz günlerde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüşen ancak yine ‘adayım’ demeyen Kocaoğlu, adaylık ekseninde yaptığı çıkışlarla şaşırtmaya devam ediyor.

YILDIRIM ADAYSA ADAYIM!

Geçtiğimiz hafta CHP grup toplantısında ‘iki dönem ‘yeter çıkışı yaparak partilileri şaşırtan Kocaoğlu, bu kez AK Partilileri şaşırttı. Kocaoğlu, Başbakan’ı uğurlamak için gittiği Adnan Menderes Havalimanı’nda AK Parti milletvekilleri ile sohbet etti. Kocaoğlu’nun, miletvekilleri ile şakalaşarak, “Binali Yıldırım adaysa adayım. Ama İlknur Denizli, Rıfat Sait aday olursa ben aday değilim” dediği, bu sözler üzerine sohbetin yapıldığı bölüme gelen AK Parti İzmir Milletvekili Sait’in Kocaoğlu’nun elini sıkarak, “Bu söylediklerinin sözünü veriyor musun” dediği, Kocaoğlu’nun da, “söz veriyorum” dediği belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.