Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karabağ, sorunları dinledi

Başkan Karabağ, sorunları dinledi

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın geleneksel hale getirdiği ev ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda sorunları ve önerileri vatandaşların evlerinde dinleyip, çözümler sunan Karabağ, mahalle sakinlerinin tam desteğiyle karşılanıyor.

  • Ege Postası
  • 07.01.2014 - 11:33
İZMİR- Bayraklı'nın çeşitli mahallelerinde evlere misafir olan Başkan Karabağ Bayraklı Belediyesi'nin projeleri başta olmak üzere tüm sosyal hizmet çalışmalarını vatandaşlara aktarıyor. Son olarak Tepekule Mahallesi'nde ziyaretlerini sürdüren Karabağ, eşi Bahriye Karabağ ile birlikte Tepekule Mahalle Muhtarı Mesut Tokbaş'ın evine misafir oldu. Bayraklı Merkez Mahalle Muhtarı Kemal Karacan'ın da hazır bulunduğu toplantıya mahalle sakinleri de ilgi gösterdi.

Belediye Başkanlarını kendi sokaklarında ve evlerinde görmekten dolayı mutlu olduklarını ve kendilerini yalnız hissetmediklerini dile getiren Bayraklılılar, yıllarca milletvekili, kaymakam ve belediye başkanı görmediklerini ancak Bayraklı ilçe olduktan sonra bir Belediye Başkanına sahip olduklarını, Bayraklı'da yaşayıp büyüdüğü için gecekondu yaşamını, Bayraklı'nın sorunlarını bilen, en ufak konularla bile yakından ilgilenen bir belediye başkanına sahip olduklarını bundan da büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Yeni dönemde de Başkan Karabağ'ı ilçenin başında başkan olarak görmek istediklerini dile getiren vatandaşlar, ziyarette Karabağ'a destek verdi.



"Herşey Bayraklı için"

Dini ve resmi bayramlar dahil Bayraklı'da vatandaşların arasında ev ziyaretlerinde bulunanBaşkan Hasan Karabağ, "Bayraklı'nın çeşitli mahallelerinde vatandaşlarımızın evlerine konuk oluyoruz. Çok sıcak bir şekilde karşılanıyoruz. Vatandaşlarımızın arasında huzur buluyorum. Dertlerini sıkıntılarını yaşadıkları çevrenin sorunlarını dinleme ve yerinde çözme şansımız oluyor. Bu da bizi mutlu ediyor" diye konuştu. Ziyaretlerde Başkan Karabağ, kentsel dönüşümden, belediye projelerine, yeni hizmet binasından asfalt, kilit parke ve yol çalışmalarına, sağlıktan spora, sanattan sosyal çalışmalara kadar akıllara takılan tüm soruları cevaplıyor. Samimi ortamda gerçekleşen toplantılarda vatandaşlar başkana direkt olarak isteklerini iletirken, Başkan Karabağ da, ekibine imkanlar dahilinde yapılabilecek çalışmaların talimatını vererek, yüreklere su serpiyor. Bayraklı'nın daha yaşanır, sosyal donatı alanlarına sahip bir bölge olması gerektiğini vurgulayan Karabağ, her şey sizler ve Bayraklı için" diye kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.