Dolar 34,1269
%-0.21
Euro 37,7322
%-0.25
Altın 2.914,620
%-0.31
Bist-100 8.898,00
%-1.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karabağ’a destek çığ gibi

Başkan Karabağ’a destek çığ gibi

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ Çay Mahallesi dolmuş son durağındaki şoförleri ile bir araya geldi. Başkan Karabağ sıcak ortamda geçen toplantıda dolmuşçu esnafı ile görüşüp, sorunlarını dinledi.

  • Ege Postası
  • 28.10.2013 - 11:12
İZMİR- Çay Mahallesi dolmuş durağı Başkanı İsmail Özışıklı Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın her zaman kendilerinin yanında olduğunu, sorunlarını dinlediğini ve göreve gelir gelmez sorunların çözdüğünü bu yüzden de her zaman Başkan Hasan Karabağ’ın yanında olduğunu dile getirdi.
Çıldırlılar derneğinde mantı gününe katıldı
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ilçede bulunan sivil toplum örgütlerini ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan hafta sonunda Çıldırlılar derneğine mantı gününe katıldı. Mantı gününe eşi Bahriye Karabağ ile katılan Başkan Hasan Karabağ Çıldırlıların her zaman yanında olduklarını tüm Bayraklı da ki sivil toplum örgütleri ile eşit mesafede olduklarını belirtti.

Başkan Karabağ ile yürümeye devam edeceğiz

Çıldırlılar Dernek Başkanı Durmuş Akçay Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın kendilerini yalnız bırakmadığını, iyi günlerinde de kötü günlerinde de yanı başımızda olduğunu söyledi. Akçay, “Bizde Çıldırlılar Derneği olarak Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın her zaman yanındayız. Başkanımızla birlikte yürümeye devam edeceğiz’’ diye konuştu.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.