Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kocaoğlu: “Urla tesisine her türlü destek verilecek“

Başkan Kocaoğlu: “Urla tesisine her türlü destek verilecek“

Göztepe taraftarlarının isyanına Büyükşehir cephesinden yanıt geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu müjdeli haberi attığı tweetle duyurdu

  • Ege Postası
  • 26.08.2013 - 14:24
BÜNYAMİN DOBRUCALI / YİĞİT İMİRDOĞAN- Haber servisi- Göztepe Urla Tesisleri inşaatında yaşanan gecikmeye tepki gösteren Göztepe taraftarı beklediği haberi sosoyal medya üzerinden aldı. Göztepe taraftarının multimedya sayfası olarak öne çıkan GözGöz Tv, yaptığı yazılı açıklamayla, Aziz Kocaoğlu'nu görevini yapmaya davet etmişti. 24 Temmuzda geniş bir katılımla temeli atılan Göztepe Urla Tesisleri inşaatında, iki arazinin birleştirilmesi sonucu oluşan 'kot farkı' sorunu yüzünden sıkıntılı bir döneme girmişti. 3 bin kamyon dolgu malzemesi gereken bölge için taraftar Büyükşehir Belediyesi'nin neden harekete geçmediğini sorgulamaya başlamıştı.  



BEKLENEN CEVAP TWİTTER ÜZERİNDEN
Göz Göz TV'nin internet sayfasına yaşanan sorunu özetleyen Göztepe taraftarının bu çabası aynı gün içinde meyvesini verdi. Soruna duyarsız kalmayan Aziz Kocaoğlu son dönemde aktif olarak kullanmaya başladığı Twitter hesabı üzerinden Göztepe taraftarını sevindirecek haberi verdi. Kocaoğlu mesajında 'Göztepeliler endişelenmesin. Urla Tesisi için Sayın Altınbaş'la görüştük. Gerken destek verilecek' diye yazdı.

GÖZTEPE TARAFTARI BAŞKANDAN NE İSTEMİŞTİ'

Göztepe Taraftarı Aziz Kocaoğlu'nu Görevini Yapmaya Davet Ediyor!
24 Temmuz 2013 tarihinde Göztepe Kulüp Başkanı Hüseyin Altınbaş, Urla Kaymakamı Şehmus Günaydın, Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, Kulüp yetkilileri, futbolcular ve taraftarımızın katılımıyla Urla Torasan Mahallesinde temeli atılan Göztepe Urla Tesisleri inşaatında ki pürüzler giderilemiyor.
Arazinin genişletilmesiyle amacıyla yapılan parsel birleştirilmesi sonucu, her iki parsel arasında ki kot farkı 1.20 metreyi buldu. Aradaki kot farkının giderilmesi ve çim sahalarının zeminin deniz suyundan etkilenmemesi için yapılması gereken dolgu miktarı 26.000 m3 (3000 kamyon) olarak hesaplandı. Kulübümüz gerekli dolgu malzemesinin temini için İzmir Büyükşehir Belediye yetkilileri ile irtibata geçse de bugüne kadar herhangi bir olumlu yanıt alamadı. Bizler Göztepe Taraftarları olarak her fırsatta İzmir Kulüplerine destek olduğunu söyleyen Sayın Aziz Kocaoğlu'na sesleniyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesinin kendi sınırları içerisinde yapılan Spor Tesisine katkı koymaya engel olan şey nedir ' İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu verdiği sözü yerine getirmesini istiyoruz.
Bunun için Göztepe Taraftarları olarak Hemşehri İletişim Merkezi Telefon: 232 444 40 35 • Faks: 232 293 39 95 numaralarından http://www.izmir.bel.tr/him.asp internet adresinden https://twitter.com/bskazizkocaoglu ve @bskazizkocaoglu twitter adresinden uygun bir dille talebimizi ileterek kamuoyu oluşturuyoruz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.