Dolar 34,1254
%-0.03
Euro 38,1316
%0.57
Altın 2.895,230
%0.34
Bist-100 10.056,00
%1.7

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Özgan: 'Düşler Alemi' bölge halkına hizmet verecek

Başkan Özgan: 'Düşler Alemi' bölge halkına hizmet verecek

Adana Kozan Belediyesi 'SODES Düşler Alemi Projesi” kapsamında Kozan Barajı kıyısında bulunan harabe binayı düzenleyerek kültür evi ve mesire alanına dönüştürdü. Çalışmalar hakkında bilgi veren Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan,...

  • Ege Postası
  • 28.06.2013 - 10:51
Adana Kozan Belediyesi 'SODES Düşler Alemi Projesi” kapsamında Kozan Barajı kıyısında bulunan harabe binayı düzenleyerek kültür evi ve mesire alanına dönüştürdü.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, “Atıl durumda olan bu tesis daha önce birkaç defa art niyetli kişiler tarafından yakılmıştı. Baraj kıyısında ki bu güzel mekanı ilçemize kazandırmak için Orman Bakanlığı’ndan talep ettik. Şu an burası belediyemize 10 yıllığına tahsis edildi. Burayı SODES projesi ile piknik alanlarına dönüştürüyoruz. Yapımı tamamlandığında sosyal içerikli bir tesis olarak halkımıza hizmet verecek. Ayrıca tesisimizde açık hava düğünlerinin yapılacağı bir alanda oluşturduk. İnanıyorum ki bu tesisi sadece Kozan halkı değil, çevre il ve ilçelerdeki hemşerilerimiz de tercih edecek. Kozan halkının daha iyilerine layık olduğunu düşünüyoruz. Bizde hizmetlerimizle Kozan’a ve Kozanlı hemşerilerimize layık olmaya çalışıyoruz. Tesisin oluşumunda emeği bulunan Kozan Orman işletme Müdürüne, Orman Bölge Müdürüne, Genel Müdürümüze ve Orman ve Su İşleri Bakanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Komşu il ve ilçelere de seslenen Başkan Özgan, “Kozan’a gelsinler ve Kozan Kalesi'nde bir melengiç kahvesi içsinler, Yaverin Konağı’nda kahvaltı veya yemek yiyebilirler, Atatürk Parkı’nda deniz bisikleti ile gezebilirler, yine Dağılcak mesire alanında piknik yapabilirler. İlçemizde yakın bir zamanda Kozan Barajı’nda tekne turlarımız başlayacak. Gezmeyi ve doğayı sevenlere sesleniyorum, gelin görün pişman olmayacaksınız. İddia ediyorum bölgede en iyi vakit geçirilebilecek yer Kozan’dır.” diye konuştu.

Kozan Yaş Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Süleyman Delibaş, “Belediye Başkanımızın ilçemize çok büyük hizmetleri oldu. Burası daha önce atıl bir yerdi ama Belediye Başkanımız değerlendirdi. Bu mekanı ilçemize kazandırdı. İlçemize hizmetlerinden dolayı Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

İlk düğünün yapıldığı SODES Düşler Alemi Kültürevi 130 metrekare salonu, mutfağı, toplantı odası, terası ve bin 200 metrelik alanı ile düğün, sünnet ve festival gibi çeşitli etkinliklerin bu alanda yapılacağı kaydedildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.