Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Öztürk, Gülpınar’da 2 bin kişiyle iftar açtı

Başkan Öztürk, Gülpınar’da 2 bin kişiyle iftar açtı

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Gülpınar Mahallesi’nde düzenlenen ve 2 bin kişinin katıldığı açık hava iftarında Adanalılarla kucaklaştı.AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar programına katılan Başkan...

  • Ege Postası
  • 22.07.2013 - 14:17
Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Gülpınar Mahallesi’nde düzenlenen ve 2 bin kişinin katıldığı açık hava iftarında Adanalılarla kucaklaştı.

AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar programına katılan Başkan Öztürk’e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. İftar öncesi vatandaşlarla sohbet eden Başkan Öztürk, “Ramazan bereket demektir, Ramazan hoşgörü demektir, paylaşmaktır, kucaklaşmaktır. Kardeşlik ayıdır Ramazan. Her birimizin Ramazan’ı kutlu olsun, mutlu olsun, mübarek olsun.” dedi.

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk ve mahalle muhtarlarıyla birlikte iftar saatini beklerken vatandaşlarla konuşan Başkan Azim Öztürk, “Ramazan ayının en önemli mesajlarından birisi de yardımlaşmaktır, paylaşmaktır. İşte burada bu güzel organizasyonda bir aradayız ve Ramazan’ın ruhunu yansıtan birlik, beraberliğin en güzel örneğini ortaya koyuyoruz.” şeklinde konuştu.

Programı organize eden AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk da ilçe teşkilatı olarak Ramazan ayı boyunca çeşitli mahallelerde açık hava iftar programları yapmaya devam edeceklerini açıkladı.
Yemeğin ardından vatandaşlara tasavvuf müziği dinletisi ve sema gösterisi sunuldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.