Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soyer'den bayram mesajı: Türkiye değişimi İzmir'den bekliyor

Başkan Soyer'den bayram mesajı: Türkiye değişimi İzmir'den bekliyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediye personeliyle bayramlaştı. Bayramlaşma programında konuşan Soyer, çalışan tüm personeli ailesi gibi gördüğünü vurgularken Türkiye’de değişimin İzmir’den beklendiğini ifade etti. Soyer, "Ben size çok güveniyorum sizin de bana ve birbirinize güvenmenizi bekliyorum. Biz birbirimize sevgi ve saygıyla sahip çıkarsak, eksik aramak yerine eksikleri kapatmak için kafa yorarsak işte o zaman bu umut Türkiye’yi değiştirecek bir güce dönüşecek. Sizden tek beklentim bu. Birbirinize sahip çıkmanız birbirinizin elinden tutmanız,açığınızı kapatmanız. Ben bunu yapacağım sizden de aynı şeyi bekliyorum." dedi. Soyer bayramlaşma töreninde personele seslendi

  • Ege Postası
  • 31.05.2019 - 15:19

HAYRULLAH YILDIZ/ EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediye binası önünde personeliyle bayramlaştı. 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından ilk kez bayramlaşma programına katılan Başkan Soyer  önemli mesajlar verdi. 

“ZAFER DEĞİL SORUMLULUK ÜSTLENDİK” 

Başkan Soyer, 31 Mart’ta alınan seçim sonucunu değerlendirirken, “Tam 2 ay oldu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı gibi onurlu, sorumluluğu çok yüksek bir görev üstlendik. Onuru çok büyük, sorumluluğu da bir o kadar büyük. 31 Mart seçim sonuçları bir zafer değil bence. Seçim sonuçlarını iki şekilde değerlendirmek lazım biri İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinin İzmir halkı tarafından takdir edildiğinin göstergesi. Aynı şekilde İzmir halkı Büyükşehir'den daha çok şey beklediğini gösterdi. Zafer değil üstlendiğimiz çok büyük bir sorumluluktur. Hepimize düşen görev bu sorumluluğa layık olmaktır. Çünkü bu sadece İzmir’in gösterdiği taşıdığı bir umut değil Türkiyenin geleceğiyle ilgili umudun göstergesidir. Türkiye’nin hiçbir büyükşehir belediyesinden beklenmeyen İzmir’den beklenen umudun göstergesidir. Türkiye değişimin eşiğinde. Başka bir Türkiye’nin mümkün olduğuna dair bir inanç ortaya koydu. Türkiye’nin gözü üzerimizde ve İzmirlilerin verdiği büyük sorumlulukla Türkiye’deki umudu büyütmek en çok bize düşüyor. Türkiye daha aydınlık bir geleceğe gidecekse bunu İzmir sağlayacak. İzmirliler Türkiye’yi aydınlığa taşımanın umudu olacak. Çalışmalarınız sebebiyle elbette her türlü övgüyü hakediyorsunuz. Bundan sonrası çok daha önemli. İzmir artık sadece İzmir değil. Türkiye’nin umudu. Yüzde 58’lik oy Tunç Soyer’e verilen bir oy değil. Bu oy İzmir Büyükşehir ailesinin tamamına verilen bir güven ve sorumluluk demektir” dedi. 

“HEPİNİZİN YÜZÜNDE SAMİMİYETİ GÖRDÜM“

Aşkla İzmir sloganını hatırlatan Başkan Soyer, “Ben inanıyorum ki bu umuda ve bu sorumluluğa hep beraber layık olacağız. Geldiğim ilk günden bu yana tanışmadığım birçok arkadaşım var ama genel olarak kapıdan içeri girdiğim 31 Mart’tan bu yana her yerde bana olan güveninizi, sevginizi hissettirdiniz. Özellikle genel sekreterimiz, ESHOT, İZSU müdürlerimiz, daire başkanlarımız İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni bana tanıtırken yüzlerinde samimiyeti gördüm bu yüzden hepinize minnettarım. Bu büyük ailenin bir parçası olduğum için gurur duyuyorum. Bu umuda, desteğe, layık olmak için canla, başla ve aşkla çalışmaya devam edeceğim. Ben size çok güveniyorum sizin de bana güvenmenizi bekliyorum. Birbirinize güvenmenizi bekliyorum. Biz birbirmize sevgi ve saygıyla sahip çıkarsak, eksik aramak yerine eksikleri kapatmak için kafa yorarsak işte o zaman bu umut Türkiye’yi değiştirecek bir güce dönüşecek. Sizden tek beklentim bu. Birbirinize sahip çıkmanız birbirinizin elinden tutmanız, birbirinizin açığını kapatmanız. Ben bunu yapacağım sizden de aynı şeyi bekliyorum." diye konuştu. 

“TÜRKİYE DEĞİŞİMİ İZMİR’DEN BEKLİYOR” 

Türkiye’de yaşanacak değişimin İzmir’den başlayacağını vurgulayan Başkan Soyer, “Türkiye değişecekse bunu en çok İzmir’den bekliyor. Hiçbir ilin sahip olmadığı bir enerji ve güce sahibiz. Biz bu güçle çok daha fazlasına muktediriz. Yeter ki biribirmize sahip çıkalım. Her şey çok güzel olacak. Sizi ailem olarak görüyorum ve böyle görmeye devam edeceğim. Çünkü Türkiye’nin aydınlık geleceğine inanıyorum İzmir’in aydınlık geleceğine inanıyorum. Bu görev İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına düşüyor. Bunu başaracağız” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.