Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Tatı’dan taksici esnafına destek

Başkan Tatı’dan taksici esnafına destek

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, kurmayları ile birlikte Buca içersinde yer alan taksi duraklarını gezerek esnafın istek ve ihtiyaçlarının giderilmesini sağlıyor.

  • Ege Postası
  • 01.11.2012 - 10:46
İZMİR -Buca Çevik Bir Meydanı’nda bulunan durağın misafiri olan Başkan Ercan Tatı, taksici esnafıyla kahvaltı yaptı. Direksiyon başında ekmek mücadelesi veren taksicilerin sorunlarını dinleyen Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’yı bu ziyaretinde CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül, Başkan Yardımcıları ve ilgili müdürleri yalnız bırakmadı. Başkan Tatı duraklarının konumu nedeniyle zorluk çeken taksicilerinin isteklerini not aldı.
Her gün farklı mesleklerin esnaf gurupları ile bir araya gelen Başkan Ercan Tatı, taksicilerin zorluklarından bahsetti. Tatı, “ Bütün gün trafik çilesiyle savaşarak ekmek parası kazanmanın zorluğunu yaşıyorsunuz. Bu zorluklarınızı yakından takip ediyorum. Uçan Yol projesini hayata geçirerek Buca’nın trafik sorununa parmak basmış olacağız. Duraklarınız eksiklikleriyle de yakından ilgileneceğim. Sorunlarınızın muhatabı olacak ilgili müdürlüklerimle emrinizdeyim. Eksikleriniz en kısa zaman da giderilecektir” dedi.
Taksici ve Kahve esnafıyla buluşmanın ardından Başkan Ercan Tatı, kendilerine nazar boncuğu armağan ederek hayırlı işler dileklerini gönderdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.