Dolar 34,2261
%0.06
Euro 37,9380
%0.43
Altın 2.915,730
%-0.47
Bist-100 9.197,00
%-1.65

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Batman Emniyet Müdürlüğü Ramazan ayı tedbirleri

Batman Emniyet Müdürlüğü Ramazan ayı tedbirleri

Batman Emniyet Müdürlüğü, Ramazan ayı süresince halkın her türlü ihtiyacını güven içerisinde karşılayabilmeleri için, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu fırın, cami, bulvarlar ve alışveriş merkezleri etrafında asayiş ve trafik...

  • Ege Postası
  • 08.07.2013 - 17:03
Batman Emniyet Müdürlüğü, Ramazan ayı süresince halkın her türlü ihtiyacını güven içerisinde karşılayabilmeleri için, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu fırın, cami, bulvarlar ve alışveriş merkezleri etrafında asayiş ve trafik tedbirlerini arttırdı.

Batman İl Emniyet Müdürlüğü, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların daha sakin ve huzurlu bir toplumda yaşayabilmelerini sağlamak, şahsa ve mala karşı meydana gelebilecek suçları önlemek ve meydana gelen olayların suçlularını en kısa zamanda yakalamak için bir dizi tedbirler alındığını kaydetti. Mahalle aralarında, parklarda, yaya devriyelerin ve motorize ekiplerin sayılarının artırılacağını belirten emniyet müdürlüğü yetkilileri, yankesicilik, kapkaç, hırsızlık ve gasp gibi meydana gelebilecek olayların önlenmesi için güven timlerinin her an hazır olacağını açıkladı.

TERAVİH SAATİNDE EKİPLER SEYİR HALİNDE OLACAK

İftara yakın saatlerde şehrin caddelerinde yoğunluğun artacağı ve trafik tıkanıklığı yaşanabileceği göz önünde bulundurularak, iftar saatinden en az yarım saat önce kavşaklarda ve yol çalışması yapılan noktalarda ekipler görevlendirilecek, vatandaşların araç geçişlerini engelleyecek şekilde gelişi güzel park etmelerini önlemeye yönelik tedbirlere ağırlık verilecek. Teravih saatinde Eski Havaalanı kavşağı ve Aydın Konak kavşakları arasında seyir halinde bir ekip bulunacaktır.

Vatandaşların Ramazan ayı içerisinde dini duygularının istismar edilmesini önlemek amacıyla trafikte cam silen ve dilencilik yapan büyük bir çoğunluğu çocuklardan oluşan, şahıslara yönelik önleme uygulamaları artacak, internet cafe, playstation vb. çocuklarımızın sıklıkla gittiği mekanlar daha sıkı denetlenecek, bu mekanların açılış-kapanış saatleri ve çocuklarımızın zararlı alışkanlıklara maruz kalma durumları titizlikle takip edilecek.

Vatandaşların iftar ve teravih saatlerinde ikametlerinden ayrılacakları esnada evlerinin güvenlik tedbirlerini gözden geçirmeleri, ikamet hırsızlıklarının önlenmesinde fayda sağlayacağını hatırlatan Emniyet müdürlüğü, şüphelendikleri her türlü araç, şahıs ve benzeri durumlarda 155 Polis İmdat telefonunu aramalarını istedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.