Dolar 34,1564
%0.06
Euro 38,1693
%-0.2
Altın 2.909,990
%-0.8
Bist-100 9.771,00
%-0.6

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Batur Küçük Esnafı dinledi

Batur Küçük Esnafı dinledi

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 2011 yılında modern binalarına kavuşan Küçük Esnaf sitesi sakinleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 04.04.2013 - 16:19
İZMİR-  Küçük Esnaf Sitesinde gerçekleştirilen kahvaltıya Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Küçük Esnaf Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Özdemir ve site esnafı ve çalışanları katıldı.

Narlıdere’de kötü koşullarda merdiven altı üretim yapan küçük esnaf, 2011 yılında hizmete giren modern sanayi sitesi ile Narlıdere artık bir düzene girdi. Narlıdere içinde ses ve görüntü kirliliğine yol açan esnaf, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’un girişimleri ile çağdaş tesislerine kavuştu. Bir süredir yeni tesislerinde faaliyet gösteren esnafı ile sabah kahvaltısında bir araya gelen Başkan Batur esnaf ile sohbet etti ve sorunlarını dinledi.

Esnafa teşekkür
Küçük esnafın özellikle ulaşım kaynaklı sorunlarını uzun zaman önce çözdüklerini ifade eden Batur “Esnafımız Narlıdere içindeki dükkanlarından Narlıdere Küçük Esnaf Sitesi’nin modern alanına geçme konusunda bize destek vermiştir ve belediyemiz ile uyum içinde olmuştur. Siz değerli esnaf kardeşlerimle yine bir araya gelerek oluşabilecek her türlü sıkıntının üstesinden geliriz. Küçük Esnaf sitesi Narlıdere’nin kalitesini yansıtan bir site haline gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Artık ulaşmak daha kolay
Narlıdere Küçük Esnaf Sitesine sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Batur arabasız olarak esnaf sitesine ulaşmak isteyenler için bir sürpriz açıklamada bulundu. Başkan Batur “ artık Küçük Esnaf sitesine ulaşmak daha kolay olacak. Yeni bir dolmuş istikameti belirledik. Bu istikamet Narlıdere’nin üst kısımlarını kapsayacak. Arıkent’ten başlayıp Üçkuyular’da son bulacak olan dolmuş istikameti Küçük esnaf sitesine ulaşmak isteyenlerinde derdini çözmüş olacak” dedi.


Hizmetlerimiz daha da iyileşti
Başkan Batur’un katıldığı kahvaltılı toplantı sırasında bir konuşma yapan Narlıdere Küçük Esnaf Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Özdemir, Narlıdere Küçük Esnaf Sitesinin tasarım aşamasından bugüne, site esnafına verdiği destek için Başkan Batur’a teşekkür etti. Özdemir “ artık modern binalarda hizmet veriyoruz. Hizmetlerimiz daha da iyileşti. İzmir’in her yerinden müşterilerimiz var. Ufak tefek eksikliklerimiz oluyor zaman zaman, fakat değerli başkanımız Abdül Batur’un her zaman yanımızda olduğunu biliyoruz. Esnaf arkadaşlarım adına başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.