Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Batur Yeni Eğitim, Öğretim Yıllarını Kutladı

Batur Yeni Eğitim, Öğretim Yıllarını Kutladı

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle Narlıdere okullarını ziyarete başladı.

  • Ege Postası
  • 26.09.2012 - 10:14

İZMİR-Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur,  geçtiğimiz haftalarda başlayan 2012-2013 eğitim ve öğretim yılı sebebi ile İzmir İl Genel Meclis Üyesi Binali Gül, Narlıdere Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Akdağ ve Veli Karakurt ile birlikte Narlıdere Okullarını ziyaret etti. İlk olarak Narlıdere Hasan İçyer İlköğretim Okulu ve İnönü İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Batur ve ekibi Hasan İçyer İlköğretim Okul Müdürü Mehmet Bağcı ve okul öğretmenlerinin yeni eğitim ve öğretim yılını kutladı. Bir süre okul müdürü ve öğretmenleri ile sohbet eden Batur, öğretmenlerin okul ve Narlıdere için öneri ve isteklerini dinledi.

Narlıdere Belediye Başkan Abdül Batur’un 2.nci durağı olan İnönü İlköğretim Okulunda okul Müdiresi Emine Sopa ile okul sorunları üzerine sohbet etti. Daha sonra öğretmenler odasına geçerek okul öğretmenlerinin yeni eğitim ve öğretim yıllını kutlayan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur “ Belediye olarak eğitim dönemi öncesi okullarımızın teknik açıdan olan eksiklikleri ile ilgili değerlendirme ve onarım çalışmalarımızı tamamlamıştık. Şimdi ise geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı büyük bir güven içerisinde emanet ettiğimiz siz sevgili öğretmenlerimizi ziyaret ederek yeni eğitim döneminizi kutlamak istedik. Çocuklarımız ve sizler için elimizden gelen her türlü desteği vermeye her zaman hazırız. Ben bu eğitim ve öğretim yılının sizler ve değerli çocuklarımız için sağlık, başarı ve esenlikler getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül batur ziyaretlerin ilk gününde Hasan İçyer İlköğretim Okulu ve İnönü İlköğretim Okulu incelemelerde bulundu. Başkan Batur programına 12 Eylül İlköğretim Okulu, Oğuzhan İlköğretim Okulu, Kılıçaslan İlköğretim Okulu, , Selma Yiğitalp İlköğretim Okulu, Sıdıka Akdemir İlköğretim Okulu, Mustafa Şık İlköğretim Okulu, Narlıdere İlköğretim Okulu, İhsan Çelikten İlköğretim Okulu, Didem Işıklı İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek programına devam edecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.