Dolar 34,0229
%-0.22
Euro 38,1103
%0.04
Altın 2.871,150
%-0.13
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayan Kılıçdaroğlu Bayraklı'ya hayran kaldı.

Bayan Kılıçdaroğlu Bayraklı'ya hayran kaldı.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nu Bayraklı'da ağırladı. Başkan Karabağ Bayan Kılıçdaroğlu'na Şehit Ümit Boz Spor Tesisleri ile Dünya Barış Anıtı'nı gezdirdi. Selvi Kılıçdaroğlu iki tesisi ve sahip olduğu manzaralara hayran kaldı

  • Ege Postası
  • 11.05.2013 - 09:14
İZMİR - Selvi Kılıçdaroğlu beraberindeki misafirlerle birlikte Bayraklı programına ilk olarak kendisini yüzlerce coşkulu kalabalığın beklediği havuz düğün salonuna geldi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, eşi Bahriye Karabağ ve İlçe Başkanı Levent Ölçer bayan Kılıçdaroğlu'nu kapıda karşıladı. Yüzlerce kadın Kılıçdaroğlu'nun salona girmesiyle coşku dolu anlar yaşadı.

SELVİ KILIÇDAROĞLU'NDAN İZMİR ÇIKARMASI HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ölçer; "Önce yerelde sonra Türkiye'de iktidar olacağız"
CHP Bayraklı Kadın Kolları Başkanı Zeliha Avar'ın sunduğu etkinlikte ilk sözü ilçe Başkanı Levent Ölçer aldı. Cumhuriyet Halk Partisi'nin en büyük yüzünün kadınlar olduğunu dile getiren Ölçer, "Sayın Genel Başkanımız ilçe başkanları toplantısında bizlere 'Kadınlarımız bizim en büyük gücümüz. Onların çabası ve yürekleriyle kazanacağız. Onun için cinsiyet kotasını yüzde 33'e çıkardım. Sizde kadınlarımıza sahip çıkın. O kadınlar CHP'nin aydınlık ve çağdaş yüzü' dedi. İlçe başkanı olarak yapmış oldukları çalışmalardan mutluyum. Sizlerle çalışmaktan onur duyuyorum. Sizlerinde huzurunda şu sözü veriyorum. Önce yerelde daha sonra 2015'de CHP'yi Türkiye'de iktidar, Genel Başkanımızı da başbakan yapacağız" diye konuştu.

Karabağ; "Bayraklı'yı hayallerinde görürler"
İlçe Başkanı Ölçer'in ardından söz alan Başkan Hasan Karabağ "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun sevgili eşi ve örgüt arkadaşlarım, sizleri sevgiyle selamlıyorum" diyerek sözlerine başladı. Karabağ, "İlçe sınırları belli amaçlarla çizilmiş, AKP alsın diye kurulmuş, tarikatların cirit attığı Bayraklı'da Atatürk'ün partisi Cumhuriyet Halk Partisi'ni yerel seçimlerde iktidar yaptık. Atatürk'ün partisi Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşini ağırlamaktan onur duyuyorum. Bayraklı'yı almak isteyenlere sesleniyorum. Bayraklı'yı ancak hayallerinde görürler. İşte Bayraklı'daki değişimin simgesi kadınlarımız sizlersiniz. Her türlü haksızlıklara rağmen kadınlarımızın gücünü kullandık. Ve gelinen noktada kadınların belediyesi olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Belediyede müdürlerimizin 3'de 2'si bayan. Belediyemizin kapısını, gönlünü ve olanaklarını onlara açtık. 25 semt merkezimizle 1500 bayana el işi kursu vererek ürettiklerini satacakları ücretsiz stantlar sağlıyoruz. Bayraklı'da Alevi de Sünni de Kürt de Türk'de bizim" dedi.

Yılın annesine ödül Selvi Hanımdan
Konuşmaların ardından Selvi Kılıçdaroğlu, CHP Kadın Kolları tarafından yılın annesi seçilen engelli anne Ebru Yamak'a plaketini takdim etti. Selvi Kılıçdaroğlu engelli olmasına rağmen yılmadan kızını bale kursuna götüren anneye, "Sizinle tanıştığıma çok memnun oldum. Ne kadar fedakarlık yaptığınız belli. Ne güzel, ne mutlu size. Yılmamışınız, mücadele etmişsiniz. Hala üretiyorsunuz. Sizin gibi insanlara ihtiyaç var. İyi ki sizi tanımışım" dedi.

Üç fidan anıtı ziyaret etti
Başkan Karabağ, Selvi Kılıçdaroğlu ve partililer daha sonra 6 Mayıs'ta açılışı gerçekleştirilen Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan'ın Yamanlar'daki heykeline gitti. Heykeli anlamlı bulduğunu dile getirerek Başkan Karabağ'ı tebrik eden Selvi Kılıçdaroğlu heykelleri bir süre inceledikten sonra anıt önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Bayan Kılıçdaroğlu heykel ziyaretinin ardından Refik Şevket İne Mahallesi'nde bir gecekondu evini ziyaret etti. Bayan Kılıçdaroğlu kendisine büyük ilgi gösteren mahalle sakinleri ile tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Karabağ daha sonra Bayan Kılıçdaroğlu'na Şehit Ümit Boz Spor Tesisleri ile Dünya Barış Anıtı'nı gezdirdi. Selvi Kılıçdaroğlu iki tesisi ve sahip olduğu manzaralara hayran kaldı. Başkan ve misafirleri daha sonra Barış Anıtı'ndaki Sivas Anıtı'na giderek kırmızı karanfil bıraktı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.