Dolar 34,1644
%0.08
Euro 38,1847
%-0.16
Altın 2.909,120
%-0.83
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayır, Bucalı muhtarlarla kahvaltıda buluştu

Bayır, Bucalı muhtarlarla kahvaltıda buluştu

Bayır’ın dünkü durağı Bucalı muhtarlardı. Tamamına yakın muhtarın katıldığı kahvaltıda sözü önce, Buca Muhtarlar Derneği Başkanı Eşfak Yurdanur aldı. Yurdanur, ’’ Tacettin Bey, 2011 yılında, zor şartlarda, kendisine verilen görevi, en iyi şekilde yerine getirmiş, kendisini ispatlamış, vazifesini layıkıyla yapmış, sözünün eri biridir.

  • Ege Postası
  • 16.02.2015 - 12:18
O dönemde ne zaman kendisini aradıysak telefonlarımızı açmış, ne zaman randevu istediysek bizleri kabul etmiş, bizleri dinlemiş ve sorunlarımızla ilgilenmiş bir il başkanımızdır. Bize düşen görev, kendisine destek olmaktır. Buradan açıkça söylüyorum ki, kendisine destek vereceğimizi, Bucalı muhtarlar olarak, alenen açıklıyorum. Bu güzel günde bizi bir araya getirdiği içinde, kendisine teşekkürlerimi bir borç biliyorum.’’ dedi.

Muhtarlardan Bayır’a Tam Destek

Aslında herşey bir insanı sevmekle başlar, diyerek sözlerine başlayan Bayır; devlet ile halk arasında, halka dokunan son devlet kurumu gibi gördüğüm, muhtarlık müessesini, atanmışlara inat, özgürce, hak etmediği ücretlere çalıştırılanlardan biri olduğunuzu düşünüyorum. Bu kent ve bu ülke bana çok şey verdi. Bu ülkeye borçlu olduğumu ve bu borcu ödemek için Milletvekili aday adayıyım. Sizlere söz veriyorum, halktan kopmayacağım, sizi mahcup etmeyeceğim.

Cumhuriyet’i Savunmak ve

Bayır buradan sonra CHP Buca İlçe Başkanlığı’na geçti. Burada kalabalık bir partili grubundan karşılanan Bayır’a ilgi büyüktü. İlçe Başkanı Bektaş Gül,’’ Hayatını CHP’ye adamış, her kademesinde bulunmuş, herkesin saygı duyduğu bir ismi, örgütümüzde ağırlıyoruz. Aranızda Bayır’ı tanımayanların olduğunu sanmıyorum. O yüzden sözü fazla uzatmadan, başarı dileklerimi sunuyorum, yolu açık olsun diyorum.

Alkışlarla birlikte söz alan Bayır, ilk öncelikle kendisini dinlemeye gelen yoğun kalabalığa teşekkür ederek sözlerine başladı.’’ Akp iktidarı, Cumhuriyet ve değerlerini tek tek ele geçirdi, tek bir kurum kaldı ele geçiremedikleri o da CHP. Bizlere düşen görev; kol kola girip, omuz omuza vererek mücadele etmektir. Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Hep beraber, bu birlik ve gücü gösterip, Haziran seçimlerinde, CHP iktidarını yaşayacağımıza inanıyorum. Artık haramilerin saltanatını yıkmanın zamanı geldi.’’ sözleri büyük alkış aldı. Sözlerinin sonunda, bu seçimler demokratik yapılacak olan son seçimler olabilir. Çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceği için, hasta olmak bile bize haram, nefesimizin son damlasına kadar CUMHURİYET’i savunmak ve yeni bir KURTULUŞ SAVAŞI başlatmak bizlerin görevidir, diyerek sözlerini bitirdi.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.