Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayır: ‘İl ve ilçe yöneticilerini kınıyorum’

Bayır: ‘İl ve ilçe yöneticilerini kınıyorum’

CHP’de meclis üyesi aday listelerinin açıklanmasının ardından krize CHP eski İl Başkanı Tacettin Bayır da katıldı. Bayır, listelerin açıklanmasından sonra eş, dost, akraba tartışmalarına tartışmalara kendisine ait Facebook sitesinden sert tepki göste

  • Ege Postası
  • 20.02.2014 - 10:12
EGE POSTASI-  CHP’de meclis üyesi listesi aday listeleri belirlendi. Konak, Bornova, Karabağlar, Buca, Karşıyaka, Çiğli’de parti yöneticilerin akrabalarının listeye yazılması parti içinde krize neden olmuştu.CHP’de yaşanan tartışmalara eski İl Başkanı Tacettin Bayır da katıldı. Bayır, “Partinin seçilmişlerinin sadece kendi yakınlarını listelerin üst sıralarını yazanları da örgütümüze havale ediyorum."dedi. İl yönetimi tarafından yapılan uygulamaların yanlış olduğunu ifade eden Bayır il yönetimine söyle seslendi; “Değerli yol arkadaşlarım eğer Cumhuriyeti kurmuş bir parti Kurultaylarda aldığı, parti meclisinde aldığı kararları alt birimlerine anlatamıyor ve uygulatamıyorsa, gereğini yapmalıdır.

GENÇLERİMİZ DOLGU MALZEMESİ OLARAK GÖRÜYORLAR
Cinsiyet ve Gençlik kotası için, Fermuar sisteminde seçilenler için alınmış kararları yok sayarak meclis listesi yapan ve bunları seçim kuruluna veren ilçe ve il yöneticilerimi kınıyorum. Partinin seçilmişlerinin sadece kendi yakınlarını listelerin üst sıralarını yazanları da örgütümüze havale ediyorum. Şimdi böyle kritik bir zamanda Kadınlarımızı ve Gençlerimizi sadece dolgu malzemesi görerek listelerde seçilemeyecek,yerlere koymak bazılarını görmez den gelmek,alınmış ilke kararlarını uygulamamak hiçbir CHP yöneticisi arkadaşıma yakışmaz. 30 Mart öncesi olduğu için farklı bir üslupla ikaz etmek istediğim arkadaşlar umarım hatalarını düzeltirler.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.