Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'nın yeni ilçe başkanı belli gibi!

Bayraklı'nın yeni ilçe başkanı belli gibi!

CHP Bayraklı’da İlçe Başkanı Levent Ölçer’in meclis üyeliği için istifasının kabul edilmesi sonrası yerine geçecek ismin Hatice Tatlı olduğu öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 19.02.2014 - 17:47
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de meclis üyesi aday listeleri  ilçe seçim kurullarına teslim edildi. Listelerde aday gösterilen ve gösterilmeyen isimlere yönelik örgütten tepkiler geldi. Listelerdeki dikkat çekici isimlerden biri BayraklI İlçe Başanı Levent Ölçer oldu.
Ölçer’in 15 Temmuz sürecinde istifa etmemesi nedeniyle listede yer alması partililer tarafından şaşkınlık yarattı.  Ölçer’in 4 ay önce istifasını sunduğu ve meclis üyeliği için Genel Merkez’den de olur aldıktan sonra istifasının yürürlüğe girdiği bildirildi.

Ölçer’in istifasının ardından ilçe başkanının kim olacağı merak edilirken, sürpriz bir isim gündeme geldi. Uzun yıllar partide çeşitli kademelerde görev yapan, Bayraklı’da meclis üyesi aday listesinin tepesinde yer alan Hatice Tatlı’nın Bayraklı’da örgütün başına geçeceği öğrenildi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve İl Başkanı Ali Engin’in bir araya gelerek Tatlı isminde uzlaştığı ve atamanın birkaç gün içinde yapılacağı öğrenildi.

YÖNETİM İSTEMİYOR
Öte yandan Tatlı isminin gündeme gelmesi, ilçe yönetiminde rahatsızlık yarattı.İlçe yöneticilerinin yönetimden bir ismin seçimle ilçe başkanı olmasına sıcak baktıkları belirtildi. Yönetimden bir çok isminin Tatlı’nın atanması durumunda istifa edebileceği öne sürüldü.  






 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.