Dolar 34,1397
%0.01
Euro 37,9621
%0.12
Altın 2.892,140
%0.23
Bist-100 9.888,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı Belediye Başkanı Karabağ, Balıkesirlilerle kahvaltıda buluştu

Bayraklı Belediye Başkanı Karabağ, Balıkesirlilerle kahvaltıda buluştu

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, düzenlenen Bahar Kahvaltısında Balıkesirliler Derneği ile bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 28.04.2013 - 15:19
EGEPOSTASI- HABER SERVİSİ- Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve Balıkesirliler derneğini bir araya getiren kahvaltıya CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer,İZBETON Genel Müdürü Hüseyin Sezer, CHP İzmir İl Yönetici Barış Erel, CHP İlçe Yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda Balıkesirli de katıldı. Kahvaltıda konuşmalarda bulunan Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bayraklı’nın iki vazgeçilmez unsuru var. Biri Türk Bayrağı, biri de Atatürk” diye konuştu ve bu iki unsurla oynamak isteyenlere de izin vermeyeceklerinin altını çizdi.

VAZGEÇİLMEZ İKİ UNSUR
Bayraklı’da ki dağınık görüntünün giderek örgütlü bir birlikteliğe dönüştüğünü kaydeden Hasan Karabağ, ilçenin iki vazgeçilmez unsurunu da düzenlenen kahvaltıda açıkladı. Karabağ şöyle konuştu; “ Bayraklı küçük bir Anadolu ve bütün gecelerinde vazgeçilmez iki unsur var. Kırmızı beyaz türk bayrağı var ve sevgili Atatürk’ün resmi var. Bayraklımızın vazgeçilmezleri bunlar. Bunlarla oynamak isteyenlere bu bölgede izin vermeyeceğiz. Dernekler ve sivil toplum örgütleri olarak omuz omuza birlikte olacağız. Elimizden gelen desteği vereceğiz”



DAHA ÇOK BALIKESİRLİ ÇALIŞACAK
Düzenlenen kahvaltıda Bayraklı’nın işsizlik sorununa da değinen Başkan Karabağ, Balıkesirlilerin kendisine ettiği sitemlere de açıklık getirdi. İşe alımların başladığı dönemde Balıkesirliler Derneğinin olmadığını belirten Karabağ, “Bayraklı’da işsiz çok. Belediyeye 1200 1300 kişi aldık. Her derneğe kontejyan verdim belediyede çalışsınlar diye. Ama Balıkesirliler derneği bu dönem sonrasında faaliyete geçti. Liste verip gidin bu derneğin temsilcilerini bulun dediğimde, Balıkesirliler Derneği yoktu o zaman. Dolayısıyla belki temsilde biraz geç kalındı ama benim belediyemde bundan sonra yeterince Balıkesirli çalışacak. Var zaten ama arttıracağım” diye konuştu.



BALYA’YA BAYRAKLI HATIRASI

Balıkesir Balya Belediye Başkanı Dündar Cengiz’in kendisinden bir minibüs istediğine değinen Karabağ, ay sonunda meclisten geçirecekleri kararın ardından Balya’ya bir minibüs göndereceklerini de açıkladı.

GECEKONDULARI KEYFİMİZDEN YAPMADIK
Bayraklı’daki gecekondu konusu ile ilgili de konuşan Başkan Karabağ, “Bize diyorlar ki siz neden gecekondu yaptını? Keyfimizden yapmadık. Balıkesir’de ya da geldiğimiz yerlerde karnımız doysaydı buralara gelmezdik. Balıkesir Balıkesir’de güzel, Erzurum Erzurum’da güzel. Kars yerinde güzel. Ama biz artık İzmirliyiz ve gecekondularımıza sahip çıkacağız. Bizi hiç kimse başka yere gönderemez göndermesine izin vermeyiz” dedi.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.