Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı Belediyesi'nden o eve operasyon!

Bayraklı Belediyesi'nden o eve operasyon!

Bayraklı Belediyesi zabıta ekipleri, Merkez Mahallesi 1635 Sokak’ta bulunan üç katlı müstakil eve, mahalle sakinlerinin, “Evde sokak hayvanları besleniyor. Kötü koku geliyor” şikayeti üzerine operasyon düzenledi. Bayraklı Belediyesi'nden o eve operasyon

  • Ege Postası
  • 09.07.2015 - 17:52
İZMİR - Savcılık kararıyla eve giren ekipler inanılması zor görüntülerle karşılaştı. Evin katlarında ölmek üzere olan 24 köpek ve 3 kedi bulundu. Hayvanlar uyuşturulduktan sonra tedavilerinin gerçekleştirilmesi için Seyrek’teki hayvan barınağına götürüldü.

"İzmir'de mahalle sakinlerini isyan ettiren hayvan sevgisi" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...



Bayraklı Belediyesi Zabıta ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tarım İl Müdürlüğü yetkilileri polis nezaretinde eve girdi. Evin kapası savcılık kararıyla çilingir yardımıyla açıldı. Eve giren yetkililer inanılmaz bir manzarayla karşılaştı.



Üç katlı binadan açlıktan ölmek üzere olan 24 köpek, 3 kedi bulundu. Hayvanlar uyuşturulduktan sonra tedavileri için Seyrek’teki hayvan barınağına götürüldü.



Operasyonun ardından Bayraklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri evi ilaçladıktan sonra her noktasına kireç döktü.   

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.