Dolar 34,2349
%-0.01
Euro 37,6350
%0.01
Altın 2.918,100
%-0.12
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı Belediyesi'nin küçük dokunuşları hayatlarını değiştirdi!

Bayraklı Belediyesi'nin küçük dokunuşları hayatlarını değiştirdi!

Bayraklı Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşmaya devam ediyor. Son olarak Yamanlar Mahallesi’nde içinde oturulmayacak kadar kötü durumda olan Kılıç ailesinin evi küçük dokunuşlarla bambaşka bir görüntüye kavuştu. Bayraklı'da küçük dokunuşlarla hayatları değişti

  • Ege Postası
  • 09.11.2015 - 11:54
İZMİR - Vatandaşların zor zamanlarında yanında olan, imkanlarını seferber ederek onların şartlarını iyileştirmeye çalışan Bayraklı Belediyesi, bir ailenin daha yüzünü güldürdü. Belediye ekipleri, Yamanlar Mahallesi’nde 6 ve 11 yaşında iki erkek çocuğu ile birlikte yaşayan İsmi Gül Kılıç’ın evini adeta baştan yarattı. Oldukça sağlıksız bir ortamda yaşayan ailenin çağrısına kayıtsız kalmayan ekipler, ilk olarak aileye erzak, yakacak, giyim ve nakdi yardımda bulundu. Çocuklara kırtasiye desteği verildi, oyuncak hediye edildi. Oturacak kanepe, buzdolabı, çamaşır makinesi bulunmayan ev, belediyenin eşya bankasından gelen eşyalarla baştan aşağı donatıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri evde badana boya işlemi gerçekleştirdi. Akan çatı onarıldı. Böylece aileye yeni bir yaşam alanı yaratıldı.



ADETA YENİDEN DOĞDUK
Bayraklı Belediyesinin yaptığı yardımları asla unutmayacağını söyleyen anne İsmi Gül Kılıç “Uzun süredir eşimden ayrıyım. Çocuklarıma bakmak zorunda olduğum için işe gidemiyorum.  Evin ihtiyaçlarını, çocukların okul masraflarını ve diğer giderlerimi karşılayamadım. Evimin durumu oldukça kötü ve kullanılmaz haldeydi. Evde ihtiyaçlarımı karşılayacak eşyam yoktu. Kendim için değil ama çocuklarım için çok üzülüyordum. Bayraklı Belediyesi her türlü ihtiyacımı giderdi. Evimin tüm bakımını gerçekleştirdiler. Adeta yeniden dğduk” dedi.



ELİMİZDEN GELDİĞİNCE…
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçelerinde çok sayıda yardıma muhtaç vatandaşın yaşadığını belirterek, “Elimizden geldiğince vatandaşlarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Ekiplerimiz bu anlamda oldukça titiz çalışıyor. Kılıç ailesinin yaşadığı alan oldukça sağlıksız idi. Yaşam alanlarını yeniledik. İmkanlar dahilinde onlara destek olduk. Onların yüzlerinin gülmesi bizi mutlu ediyor” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.