Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı Ramazan’a hazır

Bayraklı Ramazan’a hazır

Bayraklı Belediyesi her yıl olduğu gibi yıl da ilçenin farklı noktalarında iftar çadırları kuracak. 11 iftar çadırından günlük 4 bin vatandaş yararlanacak. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Ramazan birlik ve beraberlik ayıdır. Biz de iftar çadırlarında hemşerilerimizle birlikte olacağız” dedi. Bayraklı Ramazan’a hazır

  • Ege Postası
  • 07.06.2015 - 10:14
Bayraklı Belediyesi 18 Haziran’da başlayacak Ramazan ayı öncesi hazırlıklarını tamamladı. Bayraklı’da kurulan iftar çadırlarından bu yıl da günlük 4 bin vatandaş yararlanacak. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da bu çadırlarda vatandaşlarla birlikte oruç açacak.

11 FARKLI NOKTADA İFTAR ÇADIRI
Bayraklı’da Ramazan çadırları Bayraklı merkez, Gümüşpala - İmbat İlköğretim okulu, Refik Şevket İnce Mahallesi – 80’nci Yıl Metaş İlköğretim Okulu, Cengizhan Mahallesi - Şehit Cesur İlköğretim Okulu, Çaymahallesi - Mustafa Uygur İlköğretimokulu, Refik Şevket İnce Mahallesi top sahası, Manavkuyu Mahallesi - Attaroğlu ilköğretim Okulu, Nafiz Gürman, Yamanlar, Mansuroğlu Mahalleleri’nde ve Alpaslan'daki Şehit Ümit Boz Tesislerinde kurulacak.

HEP BİRLİKTE OLACAĞIZ
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, 11 ayın sultanı Ramazan ayını birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde geçireceklerini belirterek, “Ramazan ayını halkımızla birlikte geçirmenin sevincini yaşayacağız. Bu yıl da hemşerilerimizle birlikte kuracağımız iftar çadırlarında oruç açacağız. İftar çadırlarımızın sayısını 9’dan 11’e yükselttik. Bu mübarek ayın hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.