Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı aday adayı Balbay'dan mesajlar.. Bayraklı İzmir'in başkenti olacak

Bayraklı aday adayı Balbay'dan mesajlar.. Bayraklı İzmir'in başkenti olacak

CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Şeref Balbay, Seçime Doğru programına katılarak Refik Pak’ın sorularını yanıtladı. Seçilmesi halinde Bayraklı'yı İzmir'in başkenti yapacağını söyleyen Balbay, “Çok başarılı bir ilçe başkanımız var. İlçe örgütünün tüm dinamikleri hazır. Bayraklı’nın seçim kaygısı yok. Kim aday olursa olsun Bayraklı CHP’nin olacaktır. İddiasız bir insan değilim. İddiam olmasaydı bu yola çıkmazdım" dedi. CHP'li aday adayı Balbay'dan mesajlar

  • Ege Postası
  • 20.12.2018 - 11:52

HAZIRLAYAN: HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Egepostası ve TV 35’in ortak yayınına katılan CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Şeref Balbay, başarılı ve dinamik bir ilçe örgütü olduğunu, seçim sonucunun Bayraklı’da partisinden yana olacağını söyledi.

İDDİAM OLMASAYDI BU YOLA ÇIKMAZDIM

İddialı bir şekilde yola çıktığını, Bayraklı’yı İzmir’in başkenti olması için hazırladıkları projeleri olduğunu kaydeden Şeref Balbay, “Çok başarılı bir ilçe başkanımız var. İlçe örgütünün tüm dinamikleri hazır. Bayraklı’nın seçim kaygısı yok. Kim aday olursa olsun Bayraklı CHP’nin olacaktır. İddiasız bir insan değilim. İddiam olmasaydı bu yola çıkmazdım. Genel merkez bizi tercih ederse en iyi şekilde görevimizi yapacağız” dedi.

TELEFONUMA SEKRETER DEĞİL BEN BAKACAĞIM

Başkan olması durumunda telefonuna sekreterinin değil kendisinin bakacağını, makamın belediye bahçesi olacağı sözünü veren CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Şeref Balbay, “Belediye başkanı ulaşılmaz değil. Bayraklı Belediye Başkanının makamını o bahçeye getireceğiz. Benim telefonum 15-20 yıldır aynı numara. Aynı numara ile devam edeceğim. Sekreter değil ben bakacağım. Belediye başkanı yukarıda olmayacak. Başkanın makamı belediyenin bahçesinde olacak” sözünü verdi.

ZEYBEKÇİ’NİN BAYRAKLI’DA ŞANSI YOK

CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Şeref Balbay, kendisi gibi Denizli kökenli olan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Nihat Zeybekçi’nin şansı olmadığını söyledi.

ONLAR ÇATIDA İTTİFAK YAPTI, BİZ SANDIKTA YAPTIK

Balbay, AK Parti’nin MHP ile çatıda ittifakına karşın kendilerinin sandıkta ittifak yaptığını dile getirerek, “Sayın Denizlili hemşehrim Zeybekçi çakma İzmirli. Bayraklı’ya gelip seçim çalışması yapmaz. Bir Denizlili var zaten. İkinci bir Denizliliye gerek yok. Onlar çatıda ittifak yaptı, biz sandıkta, tabanda yaptık” diye konuştu.

PROGRAMIN SATIR BAŞLARI:

Bayraklı İzmir’in başkenti olacak. Başkanımız 2009 yılında göreve geldi. Kendisi büyükşehir başkanlığına adaylığını koydu. Çıktığı yolda başarılar diliyorum. Çok büyük emekleri var. Sıfırdan başladı. Yetersiz bütçeyle, yetkilerle çözümler buldu. Arkasındayız. İnşallah büyükşehir başkanı olur, yanındayız. O aday olsaydı böyle bir düşünce içine girmezdik.

İDDİAM OLMASAYDI BU YOLA ÇIKMAZDIM

Bayraklı örgütü İzmir’in en dinamik örgütü. 13 bin üyesi. Yarısı ilçeye uğrar. Çok başarılı bir ilçe başkanımız var. İlçe örgütünün tüm dinamikleri hazır. Bayraklı’nın seçim kaygısı yok. Kim aday olursa olsun Bayraklı CHP’nin olacaktır. İddiasız bir insan değilim. İddiam olmasaydı bu yola çıkmazdım. Genel merkez bizi tercih ederse en iyi şekilde görevimizi yapacağız.

ZEYBEKÇİ ÇAKMA İZMİRLİ

Sayın Denizlili hemşehrim Zeybekçi çakma İzmirli. Bayraklı’ya gelip seçim çalışması yapmaz. Bir Denizlili var zaten. İkinci bir Denizliliye gerek yok. Onlar çatıda ittifak yaptı, biz sandıkta, tabanda yaptık.

SAĞ SEÇMENDE DE KABUL GÖRÜYORUM

Sokakta sağ seçmenin de kabul gördüğü biriyim. Sol ve sağ seçmende iyi bakılan bir isimim ben. Bu ittifak CHP’ye ve Şeref Balbay’a yarar. Bayraklı’da biz kazanacağız.

DÖNÜŞÜM İLE 20 MAHALLE..

Bayraklı 23 mahalleden oluşuyor. Merkezi hükümet Bornova ve Karşıyaka’yı alamayacağını düşündüğü için bir ilçe yaptı Bayraklı’yı. 20 mahallesini Karşıyaka’dan, 3 mahallesini Bornova’dan aldı. 3 mahalle gayet düzgün. Diğer 20 mahallenin büyük hizmete ihtiyacı var. Özellikle kentsel dönüşüme ihtiyaç var. Biz yerinde dönüşüm yapacağız. 20 mahalledeki projemizle rantçıların değil Bayraklıların kazanmasını sağlayacağız. Sokakları geniş tutacağız, yeşil alanları arttıracağız. Bayraklı’yı cazibe merkezi haline getireceğiz. 20 mahallenin 3 mahalleden farkı kalmayacak. Hızlı yapacağız, vaat etmeyeceğiz, çok hızlı yapacağız. İlçe belediyeleri dar bütçe ve dar yetkiye sahip ne yazık ki. Büyükşehir ve bakanlıklardan destek alacağız. Bahane üretmeyip yapacağız.

SMYRNA’YI İSVEÇLİLER BİZDEN DAHA İYİ BİLİYOR

Bayraklı’yı İzmir’in başkenti yapacağız dememin bir nedeni de Smyrna ismi. İsveç’te kardeş bir şehir yapıldığında gördüm, Smyrna’yı İsveçliler bizden daha iyi biliyor. Turizm kenti yapacağız.

Kısıtlı bütçelerle spor kulüplerine çok büyük destek vereceğiz. Her spor kulübünün antrenman salonlarını yapacağız. Barcelona yapacağız Bayraklı’yı. Bayraklı turizm-ticaret ve çekim merkezi olacak.

BAYRAKLI’DA BİN KİŞİYE İSTİHDAM YARATACAK SANAYİ SİTESİ 

Hayalimiz Bayraklı’da kapalı Pazar yerleri var ama biz bunları arttıracağız. Bayraklı’da hem işsizliği azaltmak adına projeler yapacağız. Bin 500 çalışanımız var şu anda belediyede. Biz bin kişinin istihdam edileceği bir alan ve proje hayata geçireceğiz. Çok büyük bir sanayi bölgesi kuracağız. Birkaç yer var. Hazineden ya da belediyenin birkaç yeri var. Hangisi uygun ise yapacağız. Türkiye’nin en büyük markalarının geleceği çok büyük bir sanayi sitesi yapacağız. Bayraklı’yı sanayi kenti de yapacağız.

BAYRAKLI’YI FOSİL ENERJİ KAYNAKLARINDAN KURTARACAĞIZ

Manavkuyu’da büyük bir yerimiz var. Çok büyük bir kültür merkezi yapacağız. Projesi hazır, bütçesini yapamamıştık. Türkiye’nin en büyük dijital kütüphanesini kuracağız. Bayraklı’yı fosil enerji kaynaklarından kurtaracağız. Kendi enerjimizi üreteceğiz. Paneller yapacağız. Pazar yerlerinin üstüne.

ÇOK BÜYÜK TEMATİK PARKLAR YAPACAĞIZ

Tematik parklar yapacağız. Yerler hazır. İzmir değil İzmir dışındaki insanlar da bu tematik parklara gelecek. Disneyland park gibi. Hem eğlence merkezleri olacak. Büyük bir proje olacak bu. Profesyonel destek alıyoruz, şu anda hazırlıyorlar. Kadınlarla ilgili dayanışma merkezi oluşturacağız. 8 kadın meclis üyemiz var. Yaşlılar için de huzurevi yapmayı düşünüyoruz. Evde bakım hizmetlerini yaygınlaştıracağız.

MANSUROĞLU’NDAKİ BİNALAR

Manavkuyu’daki gayrimenkul ile Yamanlar’daki gayrimenkul fiyatlarını ve yaşam koşullarını eşitleyeceğiz. Mansuroğlu’ndaki sokaklar, binalar nasıl olduysa aynısı Onur ve Postacılar mahallelerinde de olacak. Manavkuyu’da 8 kat imar varken, Postacılar’da iki kat olması bir çelişki. Zengine 8 kat, ekonomisi dar insanlara iki kat mı vereceği? Bu da bir ayrıştırma değil mi'

ÜNİVERSİTE VE HASTANE KAZANDIRMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Üniversite ve hastanesinin olmaması bir eksiklik. Özel girişimcileri davet edeceğiz. Üniversite kazandırılması için. Ege Üniversitesi’ne emsal teşkil edecek bir hastane projesi var hükümetin. 8 yıldır hala yapılamadı. Bizim beklemeye zamanımız yok. Acil büyük bir hastane olabilir.

BELEDİYE BAŞKANI YUKARIDA OLMAYACAK

Her mahallede mahalle belediye meclis üyeleri oluşturacağız. Örgüt ile ilçe belediyesi arasındaki zenginliği, ilişkiyi kuracağız. 1 Nisan’dan sonra Bayraklı Belediyesi örgütün emrinde olacak. Örgüt seçimden seçime değil her noktasında belediyede olacak. Belediye başkanı ulaşılmaz değil. Bayraklı Belediye Başkanının makamını o bahçeye getireceğiz. Benim telefonum 15-20 yıldır aynı numara. Aynı numara ile devam edeceğim. Sekreter değil ben bakacağım. Belediye başkanı yukarıda olmayacak. Başkanın makamı belediyenin bahçesinde olacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.