Dolar 34,1248
%-0.03
Euro 38,1261
%0.56
Altın 2.912,190
%0.93
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayrakli'da Kur'an gecesi

Bayrakli'da Kur'an gecesi

Bayraklı Belediyesi ve ilçe müftülüğü işbirliğinde düzenlenen Hz. Muhammed'in (s.a.v.) doğum haftası etkinliğine 5 binden fazla vatandaş katılarak, unutulmaz Kur'an-ı Kerim gecesi yaşadı. Birbirinden değerli din adamının okuduğu Kuran-ı Kerim , seslendirdiği ilahiler ve Hz. Muhammedi'in hadîsleri ile dolu gecede semazen gösterileri de etkinliğe renk kattı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, böyle anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan ve Peygamberimiz Hz. Muhammed'in doğum haftası etkinliğinde binlerce vatandaşla bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

  • Ege Postası
  • 22.04.2013 - 12:33
İZMİR-  Bayraklı Belediyesi Şehit Ümit Boz tesislerinde düzenlenen kutlu doğum haftası etkinliğine 5 binden fazla vatandaş katıldı. İzmir il müftüsü Ramazan Muslu, Bayraklı ilçe müftüsü Adem Bodur ve diğer ilçe müftülerinin de hazır bulunduğu etkinliğe katılanlar unutulmaz bir gece yaşadı. Konuşmasında çocukların ve gençlerin önemine değinen il müftüsü Muslu, kutlu doğum haftası nedeniyle ülke genelinde binlerce etkinliğin yapıldığını belirterek, bu nedenle düzenlenen organizasyonların amacına ulaşmasını görmenin kendisini mutlu ettiğini belirtti. Hz. Muhammed'in hadîsi şerifleri ile Kur'an'daki ayetlerden de örneklerle konuşmasını tamamlayan Muslu, ebeveynlerin çocuklarına karşı görev ve sorumluluklarını hatırlatarak, kişiler arası iletişimde hoşgörü ve sevginin önemli rolü olduğunu kaydetti. Etkinlikte, Kur'an-ı Kerim ve ilahiler okundu. Semazen gösterileri de vatandaşlar tarafından beğeni kazandı.



HAYALİM GERÇEK OLDU

Kutlu doğum haftasının kendisi için çok anlamlı olduğunu dile getireren konuşmasına başlayan Bayraklı Belediye Başkanı hasan Karabağ ise, "Şehit Ümit Boz tesislerini yaparken, bu tür etkinlikleri yapmayı, konserler yapılmasını ve binlerce vatandaşımızın katılmasını hayal ediyordum. Şimdi Peygamberimiz Hz. Muhammed'in doğum haftası dolayısıyla düzenlenen bu güzel etkinlikte sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Diliyorum ki, Peygamber efendimizin sevgisi, hoşgörüsü, barışı tüm dünyaya seslensin, örnek olsun" diye konuştu.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.