Dolar 34,1918
%0.03
Euro 38,1267
%0.09
Altın 2.898,940
%0.11
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da yalan rüzgarı

Bayraklı'da yalan rüzgarı

Bayraklı Belediyesi CHP’li, meclis üyeleri Cemal Eroğlu, Hamza Işık, İsmail Usta, Mehmet Ali Açık ve Recep Kazan’ın Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı Ankara’da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na şikayet ettiklerine yönelik iddialara sert tepki geldi. Cemal Eroğlu, “Genel Başkana dosya filan vermedik.Çünkü kendisiyle görüşemedik. Konuşulanlar yazılanlar bunlar doğru haberler değil yalan haberler birileri pompalıyor” dedi.

  • Ege Postası
  • 26.11.2013 - 18:59
EGE POSTASI - Bayraklı Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri Cemal Eroğlu, Hamza Işık, İsmail Usta, Mehmet Ali Açık ve Recep Kazan’ın Ankara’da Kemal Kılıçdaroğlu’yla bir araya gelip, Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı şikayet ettiklerine yönelik iddialara yalanlama geldi. Belediye Meclis Üyesi Cemal Eroğlu, “Biz evet Ankara’ya gittik. Ancak Genel Başkana dosya filan vermedik.Çünkü kendisiyle görüşemedik. Bu dosya işi  nerden çıktı nasıl çıktı bilmiyorum. Ben partiliyim genel merkeze gittim kimseyi şikayet etmeye gitmedim.

GENEL BAŞKAN KİMSEYİ KABUL ETMİYOR

Gruba katıldım  grupta bitti yağmur çok yağıyordu daha yeni çıktık Ankara’dan İzmir’e dönüyoruz. Konuşulanlar yazılanlar  bunlar doğru haberler değil yalan haberler birileri pompalıyor.Ben partiye Genel Merkeze gidemez miyim.Pazar günü öğleden sonra Ankara’ya gittim. Genel başkan kimseyi kabul etmiyor zaten Amerika’ya gidecekmiş brifing alıyormuş sürekli kimseyi de kabul etmiyor. Genel Başkan yardımcılarımız ve bazı milletvekillerimizle görüştüm. Ucuz olsun diye 5 meclis üyesi bir araya geldik. Yazılanlar çizilenler kesinlikle doğru değil çünkü Genel Başkanla görüşemedik” dedi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.