Dolar 34,1508
%0.16
Euro 38,0059
%-0.23
Altın 2.881,450
%0.22
Bist-100 9.922,00
%0.22

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı, hıdrellezi doyasıya kutladı

Bayraklı, hıdrellezi doyasıya kutladı

Bayraklı Belediyesi tarafından yaz mevsiminin gelişini karşılamak amacıyla düzenlenen hıdrellez şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Doğançay Mahallesi'ndeki etkinlikte yöresel sanatçı Hasan Şahin, türküleriyle geceye renk kattı. Geceye eşi Bahriye Karabağ ile birlikte katılan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı'ya herşeyin layık olduğunu vurgulayarak, bu tür etkinliklerin daha geniş alanlarda yapılacağını kaydetti.

  • Ege Postası
  • 05.05.2013 - 09:44
İZMİR - Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen hıdrellez şenliğinde konser veren Mersin'in Mut ilçesinde doğup büyümüş Musa Eroğlun'dan sonra en önemli seslerden biri olarak anılan türkücü Hasan Şahin, dinleyenleri mest etti. Zaman zaman duygu dolu anların yaşandığı, zaman zaman da halayların çekilip, dansların edildiği gecede etkinliğe katılan yüzlerce vatandaş yaz mevsiminin gelişini doyasıya yaşadı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da vatandaşlarla birlikte dans edip, eğlendi.

BAYRAKLI'YA 2 CEMEVİ DAHA

İlçeye yeni iki daha cemevi yapmak istediğini ve bununla ilgili yer bulma konusunda bir an önce harekete geçilmesini isteyen Başkan Karabağ, mahale muhtarı ve ilgili kişilerin yer bulmasını istedi. Bayraklı'da bir cemevi bulunduğunu hatırlatan Başkan Karabağ, "Merkezde de cemevi yapmak için yer arıyoruz. Cenazesi olanlar Doğançay'a geliyor. Yer bulursak, hemen 2 ay içinde yeni bir cemevi daha açalım. Biliyorum ki, eski Doğançay köyü, yeni Doğançay mahallesi Atatürkçü, Cumhuriyetçi ve bayrağına sahip çıkan insanların hakim olduğu bir yer. Bu bakımdan sizlerin başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Doğançay'a, herşey layık. Bu bölgeye yapacağımız futbol sahası bittikten sonra artık bu tür etkinliklerin daha büyüğünü ve geniş katılımlısını orada yapacağız" diye konuştu.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.