Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı operasyonunun iç yüzü

Bayraklı operasyonunun iç yüzü

Bayraklı Belediyesi'nde, geçen hafta, polisin rüşvet iddiasıyla gerçekleştirdiği operasyonu kaleme alan Dokuz Eylül Gazetesi yazarı Seçil Akdeniz, ilginç ayrıntılara dikkat çekti. Bayraklı operasyonunun iç yüzü

  • Ege Postası
  • 13.04.2016 - 12:18

Polisin gerçekleştirdiği rüşvet operasyonunun ardından Bayraklı Belediyesi'ne her kesimden destek yağarken, Dokuz Eylül Gazetesi yazarı Seçil Akdeniz, "Tam da hizmet binası bitmek üzereyken.." başlıklı çarpıcı yazısında "Attıkları her çamurda boğulan çıkarcı çevreler, iftiradan öteye geçememişlerdir" diyerek, asıl amacın, Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ı küçük düşürmek ve kamuoyunu kandırmak olduğunu vurguladı. 

"BAŞKAN KARABAĞ'A DESTEK TEŞEKKÜRÜ" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

İşte Seçil Akdeniz'in o yazısı:   

Sevgili okurlarım çok uzun zamandan beri köşe yazısı yazmamıştım.. Bayraklı´da yaşanan olaylar karşısında suskunluğumu bozmak zorunda kaldım.

Geçtiğimiz günler içerisinde Bayraklı´da yaşanalar, hem Bayraklı halkını hemde Bayraklı´nın kurucu belediye Başkanı Sayın Hasan Karabağ´ı üzüntüye sokmuştur.

Her defasında çamur at izi kalsın anlayışıyla kamuoyunu aldatma ve kandırmaya yönelik açıklamalar yaparak bilgi kirliliği oluşturmaya çalışan çıkarcı çevreler Belediye Başkanını hedef alarak halkın gözü önünde küçük düşürmeye çalışmaktalar. Bayraklı yine bir talihsiz olay yaşamıştır.

Attıkları her çamurda boğulan çıkarcı çevreler, iftiradan öteye geçmemişlerdir. 7 yıl boyunca, Bayraklı Belediyesi hizmet vermenin çabası içerisinde çırpınırken, çıkarcı çevreler tarafından da karalanmaktadır. Bayraklı belediyesi şeffaf, hesap verebilir bir anlayışla yürütülürken, yılda en az iki kere gerek İçişleri Bakanlığı, gerekse de Sayıştay müfettişlerince sayısız denetime tabi tutulmuştur.

Bu güne kadar yapılan her denetim ve teftişten Bayraklı Belediyesi anlının akıyla çıkmıştır. Hukuka ve yasalara uygun çalışmaları sonucunda Bayraklı halkı tarafından da takdir görmüştür.

Ancak Bayraklı Belediyesi´ni ‘büyük bir rant´ olarak görenler, akıllarını kaçırmış olsalar ki yıkamadıkları dimdik ayakta duran Başkan Karabağ´ın hazımsızlığını yaşıyorlar. Bayraklılı vatandaşlarımızı aldatmayla ve kandırmayla bu işlerin olmadığını görmüşlerdir.

Attıkları çamurla Bayraklı Belediyesini şaibeli işlemler yürüttüğü şeklinde algı oluşturmaya çalışanları hayret ve ibretle izlemekteyim.

CHP´yi temsil eden, Bayraklı Belediye Başkanı Sayın Hasan Karabağ´ı halkın gözünde küçük düşürmeye çalışanlar, ne insanlık ne de kişilik yapılarında seviye bulunmamaktadır. Kabul edilemez bir tutumdur.

‘Soygun, hırsızlık, talan ve parsel parsel yandaşa peşkeş´ gibi iş ve işlemleri yapanları gerek Bayraklılı hemşerilerimiz, gerekse yüce Türk Milleti çok iyi bilmektedir.

Bayraklı Belediyesi hizmet binasının yaklaşık 7 yıldır bitmesine binbir mani ve engel oldukları gibi şimdi hizmet binasının sonuna gelindiğini görenler bu rahatsızlıkları kamuoyu önünde yalanlarıyla gün yüzüne vurmaya başlamışlardır. Hükümet tarafından Bayraklı´ya tek bir çivi bile çakılmazken, Bayraklı´nın içerisinden gelen Bayraklılının sorunlarını çok iyi bilen aynı zamanda sorunları aşama aşama çözmeye çalışan ne mutlu ki bir Belediye Başkanı var. Daha geçtiğimiz günler içerisinde Nafizgürman Mahallesi Muhtarının verdiği kahvaltıda vatandaşların merakla beklediği imar konusu hakkında yaptığı çalışmaları Bayraklılı vatandaşlardan büyük takdir alırken, tabi ki çıkarcılar bundan rahatsız olmuştur.

Yine Bayraklı Belediyesi´nin hayata geçirdiği dev projeleri içerisinde yer alan ikinci Cemevi bunlar Bayraklı´ya değer katarken çıkarcılar tırnaklarını yiyerek izlemekteler. Bayraklı halkı gerçekleri görmekte ve bilmektedir. Daha evvelde Bayraklı Belediyesi hakkında bir sürü asılsız belge ve iftiralarla günlerce kamuoyunun kafasını karıştıranlar bu gün köşe bucak saklanacak delik aramaktadırlar. Yaşanan bu olaylar karşısında Sayın Hasan Karabağ´a geçmiş olsun dileklerimi iletirken başarılarının devamını beklemekteyim.

Saygılarımla

Seçil Akdeniz

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.