Dolar 34,2138
%-0.02
Euro 37,5281
%0.14
Altın 2.876,700
%0.24
Bist-100 9.115,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayramda aracı yolda kalanın yardımına ‘nöbetçi esnaf’ koşacak

Bayramda aracı yolda kalanın yardımına ‘nöbetçi esnaf’ koşacak

Antalya Oto Tamirciler Odası, aracı arızalananlar için ‘nöbetçi esnaf’ uygulaması başlattı. Oda, ‘nöbetçi esnaf’ın telefon numaralarını internet sitesi üzerinden yayınlıyor.Uygulama hakkında bilgi veren Antalya Oto Tamirciler Odası...

  • Ege Postası
  • 04.08.2013 - 15:22
Antalya Oto Tamirciler Odası, aracı arızalananlar için ‘nöbetçi esnaf’ uygulaması başlattı. Oda, ‘nöbetçi esnaf’ın telefon numaralarını internet sitesi üzerinden yayınlıyor.

Uygulama hakkında bilgi veren Antalya Oto Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Bucak, nöbetçi tamirci ve elektrikçi esnafının günün her saati görev yapacağın kaydetti. Bucak, yolda kalanların 7 gün 24 saat internet siteleri üzerinden esnafa ulaşabileceklerini kaydetti. Başkan Bucak, “Görevli ekibimiz en kısa sürede talebe cevap verecek, zor durumda kalan müşterilerimizin yanında olacak. Proje sadece bayramda değil, yılın 365 günü uygulanıyor. Oda olarak göreve geldiğimizden bu yana sadece üyelerimizin kazancını artıracak projeler üretmedik. Ayrıca vatandaşlarımıza nasıl faydalı olabiliriz düşüncesini geliştirdik. Çünkü hepimiz bu hayatın parçasıyız. Otomobil varsa yedek parça var, otomobil varsa tamirci de var. Önemli olan var olmak değil, ihtiyaç olduğunda var olduğunu gösterebilmek. İnsanların ulaşmasını sağlayabilmek. Bu nedenle biz bu projeyi yaklaşık iki yıldır uyguluyoruz ve geri dönüşümünden de memnunuz.” dedi.

Bucak, vatandaşları yola çıkmadan önce araçlarının bakımlarını yaptırmaları konusunda uyardı, yolda kalanların da nöbetçi esnafı aramasını istedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.