Dolar 34,1371
%0.08
Euro 38,2513
%0.22
Altın 2.916,250
%0.06
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Belediye Başkanı Çat’dan MYO Müdürü Arıkan’a ziyaret

Belediye Başkanı Çat’dan MYO Müdürü Arıkan’a ziyaret

Seydişehir Belediye Başkanı Abdülkadir Çat, Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevine atanan Doç. Dr. Hüseyin Arıkan’a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Başkan Çat, ziyaret esnasında Seydişehir Belediyesi olarak ilçede bulunan eğitim...

  • Ege Postası
  • 19.07.2013 - 11:16
Seydişehir Belediye Başkanı Abdülkadir Çat, Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevine atanan Doç. Dr. Hüseyin Arıkan’a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Başkan Çat, ziyaret esnasında Seydişehir Belediyesi olarak ilçede bulunan eğitim kurumlarına desteklerinin devamına vurgu yaparak şunları söyledi: "Seydişehir'de üniversite öğrenimleri için gelen öğrencilerimizin rahat ve huzurlu bir ortamda eğitimlerini sürdürmeleri ve tamamlamaları en büyük arzumuzdur. Belediyemiz ve Meslek Yüksek Okulu gibi iki nadide kurumun birlik, beraberlik içerisinde sürdüreceği çalışmaların Seydişehir’imizin gelişip güzelleşmesine, iktisadi, sosyal ve entellektüel yönden arzu edilen seviyeye ulaşmasına önemli katkılar sağlayacağını ümit ediyorum. Seydişehir Belediyesi olarak Meslek Yüksek Okulu'nun ihtiyaçlarının giderilmesi hususunda elimizdeki mevcut sınırlı imkanları paylaşmaya hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz."

Müdür Arıkan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. "Seydişehir Belediyesi'nin Meslek Yüksek Okulumuza desteği bizim için önemlidir. İleriye yönelik olarak Belediye ile beraberce güzel çalışmalar yürüteceğimize ve işbirliği içerisinde olacağımıza inanıyorum." dedi.

Seydişehir Meslek Yüksek Okulu, 1989-1990 Eğitim-Öğretim Dönemi’nde faaliyetine başlamış,4 bin 200 metre kare kapalı alanda 1 profesör, 3 yardımcı doçent, 2 okutman, 19 öğretim görevlisi olmak üzere toplam 25 öğretim elemanı ile eğitim-öğretimini sürdürmektedir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.