Dolar 32,5482
%0.1
Euro 35,1687
%0.56
Altın 2.466,950
%1.29
Bist-100 10.682,00
%2.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Belediye başkanı, okuluna bilgisayar alınması talimatı verdi

Belediye başkanı, okuluna bilgisayar alınması talimatı verdi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Samsun Toptepe İlköğretim Okulu öğrencileri, Canik Belediye Başkanı Osman Genç’i ziyaret etti. Koltuğunu temsili olarak 8/B sınıfı öğrencisi Sevgi Ölmez'e teslim eden...

  • Ege Postası
  • 22.04.2013 - 15:13
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Samsun Toptepe İlköğretim Okulu öğrencileri, Canik Belediye Başkanı Osman Genç’i ziyaret etti. Koltuğunu temsili olarak 8/B sınıfı öğrencisi Sevgi Ölmez'e teslim eden Başkan Genç, daha sonra da öğrencilerle sohbet etti. Başkan koltuğuna oturan Ölmez, ilgili birimleri arayarak okuluna bilgisayar ve projeksiyon cihazı alınması talimatını verdi. Çocukların geleceğe eğitimle hazırlanacağını vurgulayan temsili başkan Ölmez, çocukların geleceğe Canik’te daha güvenle baktıklarını kaydetti.

    Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemine ilişkin değerlendirmede bulunan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, çocuklara kavganın olmadığı, silahların sustuğu bir dünya bırakabilmenin derdi içinde olduklarını kaydetti. Çocukları çok sevdiğini hatırlatan Başkan Genç, "Bugün tüm Türkiye'de çocuklarımız Cumhurbaşkanı, Başbakan, Bakan, Vali, Belediye Başkanı oluyor. İlerde de bizim yerimizde yarınlarımız olan gençlerimiz oturacak. Bizim görevimiz çocukları en güzel bir şekilde yarınlara hazırlamaktır. Çocuklarımız bugün temsili de olsa bu koltuklara oturup tecrübe sahibi oluyorlar. Bu anlamda 23 Nisan'ın önemi çok büyük." diye konuştu.

    'GÜZEL YARINLAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

    Çocukların heyecanlarına heyecan kattığını ifade eden Başkan Genç, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramıdır. Ayrıca yine bu tarih ülkemizin de Ulusal Egemenlik Bayramıdır. Kavganın olmadığı, silahın durduğu bir dünya için hükümetimiz hem içerde hem de dışarıda zorluklarla mücadele ederken, biz de yerelde çocuklarımıza güzel yarınlar bırakabilmenin derdindeyiz. Onların hayallerine ortak olabiliyorsak, onların hayallerine katkı sağlayabiliyorsak işte o zaman tarihe bir iz düşmüşüz demektir. Biz çocuklarımıza nasıl bir şehir ve gelecek hazırlarsak çocuklarımız da o şekilde filizlenip büyüyecekler." ifadelerini kullandı.

    Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Osman Genç, kendisini ziyaret eden öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.