Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Belediye başkanı oldu sigarayı bıraktı

Belediye başkanı oldu sigarayı bıraktı

CHP’den Buca Belediye Başkanı seçilen Levent Piriştina, 15 yıldır takmak zorunda kaldığı gözlüklere geçirdiği lazer operasyonu sonrası veda ederken, kendisi adına radikal bir karar daha aldı. Piriştina, gençlik yıllarında başladığı, yoğun geçen adaylık sürecinde elinden düşürmediği, ‘tiryaki’ düzeyinde olduğu sigarayı bıraktı. Piriştina, “Keşke daha önce bırakabilseydim. Çok doğru bir iş yaptım. Herkese bırakmasını tavsiye ediyorum” dedi.

  • Ege Postası
  • 06.05.2014 - 09:15
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Yerel seçimlerde CHP’den Buca Belediye Başkanı seçilen Levent Piriştina,koltuğa oturduktan sonra kendisine yönelik önemli kararlar alıyor. Piriştina, geçtiğimiz günlerde geçirdiği göz ameliyatı sonrası 15 yıldır kullanmak zorunda kaldığı gözlüklere veda etmişti. Piriştina gençlik yıllarında başladığı sigarayı bırakma kararı aldı. 

PİRİŞTİNA: HERKESE TAVSİYE EDİYORUM
Yoğun geçen adaylık sürecinde elinden düşürmediği ve ‘tiryaki’ düzeyinde olduğu sigarayı belediye başkanı olduktan sonra bırakma kararı alan Piriştina, “ Birden bire bırakma kararı aldım.Yaklaşık 2 haftadır içmiyorum. Bundan böylede içmeyeceğim. Keşke daha önce bırakabilseydim. Çok doğru bir iş yaptım. Herkese bırakmasını tavsiye ediyorum” dedi. 


Başkan Piriştina sigaranın zararlarını anlatan toplumsal bir konferansa katıldıktan sonra sigarayı bırakma kararı verdi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.