Dolar 34,1900
%0.03
Euro 38,1020
%0.02
Altın 2.907,010
%0.38
Bist-100 9.666,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bergama'da mahalleler arası ulaşım yolları yapılıyor

Bergama'da mahalleler arası ulaşım yolları yapılıyor

Bergama Belediyesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordineli olarak yürüttüğü mahalle çalışmalarında, mahalleler arası ulaşım yollarının yapım çalışmaları hızlandırıldı.

  • Ege Postası
  • 08.03.2016 - 12:02
Bu çalışmalar doğrultusunda, Süleymanlı-Aşağıkırıklar-Yenikent Mahalleleri arasında toplam 10 kilometre yol onarımı yapıldı. Yenikent ve Aşağıkırıklar’da mahalle içinde bulunan sokaklardaki döşeme yolların bozuk olan yerlerinin bakım ve onarımları da bitirildi.
 
Kızıltepe-Örlemiş arasına 1,5 kilometre, Örlemiş-Zeytindağ arasında ise 7 kilometre alt zemin çalışması tamamlandı. Nisan ayı içerisinde ise asfalt çalışması başlayacak. Örlemiş-Bozyerler arasında 4 kilometre, İsmailli-Balaban arasında ise yine 4 kilometre asfalt yol çalışması devam ediyor. Bayramcılar-İsmailler arasında ise 5 kilometrelik ulaşım yolu yapımına başlanıldı. Merkezde ki Atatürk Mahallesi’nde granit parke taş yol yapım çalışmalarında ise sona gelindi. Yine Merkez Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde granit parke taş yol yapım çalışmaları devam ediyor.
 
BAŞKAN GÖNENÇ MAHALLE GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Muhtarlarla ve köylerden dönüşen mahallelilerle sık sık bir araya gelen Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ise bu hafta Yuntdağ bölgesindeydi. Sorunları yerinde tespit etmek için mahalle gezilerini arttıran Başkan Gönenç, Bozyerler-Örlemiş, Bayramcılar-İsmailli ve Balaban arası yol yapım çalışmalar ile Bergama merkez Gaziosmanpaşa mahallesinde yol yapım çalışmalarını denetledi.
 
Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Başkan Gönenç; “Bozyerler-Örlemiş, Bayramcılar-İsmailli ve Balaban arası yol yapım çalışmaları Büyükşehir Belediyemizin özverili çalışmaları ile devam ediyor. İsmailli'de Belediyemiz tarafından yapılacak meydan düzenlemesi ile kahvehane ve camii onarım taleplerini Muhtarımızla birlikte inceledik. Merkez mahallemiz Gaziosmanpaşa'da ise yol yapım çalışmaları sürüyor. 137 mahallesi ve yaklaşık 1600 km2 alanıyla İzmir'in en büyük ilçesi olan Bergama'da hedef tüm mahallelere ulaşıp hizmet götürmek” dedi.
 
Yol çalışmalarının yanı sıra İsmailli Mahallesi’nde Muhtarlık odası yapıldı. Kısa zamanda meydan düzenlemesi yapımına da başlanacak. Ayrıca Yenikent ve Zeytindağ’da bulunan park, bahçe, mahalle meydanı ve tuvaletlerin bakım ve temizlikleri periyodik olarak yapıldığı bildirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.