Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Beşiktaş'ta Galatasaray maçı hazırlıkları sürüyor

Beşiktaş'ta Galatasaray maçı hazırlıkları sürüyor

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında 22 Eylül Pazar günü Galatasaray'ı ağırlayacak olan lider Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.Siyah - beyazlı ekibin teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir...

  • Ege Postası
  • 20.09.2013 - 14:11
Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında 22 Eylül Pazar günü Galatasaray'ı ağırlayacak olan lider Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Siyah - beyazlı ekibin teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yaptığı antrenmanın 1.5 saat sürdüğü açıklandı. Taktik ve kondisyon çalışması yapan siyah-beyazlıların, idmana ısınma koşularıyla başladığı da belirtildi.

Oyuncuların istasyon koşuları ve top kontrol çalışmasıyla devam eden antrenmanda, elle pas ve kafa şut çalışması sonrası yapılan taktik hazırlıkla antrenmanı sürdürdüğü ve idmanın oynanan çift kale maçla sona erdiği de ifade edildi.

Antrenmana tedavilerine devam edilen; İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Filip Holosko ile bireysel hazırlıklarını sürdüren Uğur Boral ve Manuel Fernandes katılmadı. Hugo Almeida ve Atiba Hutchinson takımla çalıştı.

Beşiktaş'ın, Galatasaray maçı hazırlıklarını yarın saat 18.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayarak kampa gireceği açıklandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.