Dolar 34,1738
%0.11
Euro 38,1823
%-0.16
Altın 2.937,270
%0.13
Bist-100 9.829,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Beşinci Harem-i Şerif'te Mısır'dakiler için namaz kılındı

Beşinci Harem-i Şerif'te Mısır'dakiler için namaz kılındı

İslam aleminin Mekke, Medine, Kudüs ve Şam'dan sonraki 5. Harem-i Şerif'i kabul edilen Diyarbakır Ulu Camii'nde Mısır'da bugün darbeciler tarafından öldürülen Müslümanlar için cenaze namazı kılındı. Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki...

  • Ege Postası
  • 14.08.2013 - 17:29
İslam aleminin Mekke, Medine, Kudüs ve Şam'dan sonraki 5. Harem-i Şerif'i kabul edilen Diyarbakır Ulu Camii'nde Mısır'da bugün darbeciler tarafından öldürülen Müslümanlar için cenaze namazı kılındı. Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki Ulu Camii'nde ikindi namazından sonra Mısır'da yönetime el koyduktan sonra halkı katletmeye başlayan cuntacılar kınandı.

İkindi namazından sonra Mısır'da bugün hayatını kaybedenler için cenaze namazı kılınacağı belirtildi. Ulu Camii İmamı Mehmet Emin Mülayim, Mısır'da öldürülen Müslümanlar için cenaze namazının kılınacağını belirtti. İkindi namazı için camiyi dolduran müminler, namazdan sonra saf tuttu. Cemaat cenaze namazından sonra Mısır halkı için dua etti. Cenaze namazını AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç ile parti yöneticileri de kıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.