Dolar 34,1795
%0.13
Euro 38,0675
%-0.46
Altın 2.929,780
%-0.12
Bist-100 9.795,00
%-0.34

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tuğgeneral Kacabey, Başkan Altepe'ye veda ziyaretinde bulundu

Tuğgeneral Kacabey, Başkan Altepe'ye veda ziyaretinde bulundu

Işıklar Askeri Hava Lisesi Okul Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Cengiz Karacabey, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye veda ziyaretinde bulundu.    Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İstanbul Harp Akademisi...

  • Ege Postası
  • 14.08.2013 - 16:32
Işıklar Askeri Hava Lisesi Okul Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Cengiz Karacabey, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye veda ziyaretinde bulundu.

    Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İstanbul Harp Akademisi Silahlı Kuvvetler Okul Komutanlığı görevine atanan Tuğgeneral Cengiz Karacabey ile Merinos Parkı’ndaki Gönül Dostları Sofrası’nda bir araya geldi.

    Karacabey’in Bursa’da başarılı çalışmalara imza attığını söyleyen Başkan Altepe, "Tuğgeneral Cengiz Karacabey, artık fahri Bursalı. Kendisi Bursa’da güzel çalışmalarda görev aldı. Yeni görevinde de kendisine başarılar diliyorum. Karacabey’in Bursa’ya katkılarının bundan sonra da devam edeceğine inanıyorum." dedi.

    Bursa’da 5 yıl görev yaptığını belirten Tuğgeneral Karacabey ise her zaman Başkan Altepe’nin desteğini yanında hissettiğini ifade ederek, "Havacılığı Bursa’da güzel bir noktaya taşımaya çalıştık. İstanbul’da da güzel işler yapacağız. İstanbul’a her gelişinizde veya Bursa’ya her geldiğimizde yine görüşeceğimize inanıyorum." şeklinde konuştu.

    Karacabey, Işıklar Askeri Hava Lisesi’nin Burç isimli dergisi, Bakan Altepe ise Tuğgeneral Karacabey’e Bursa bıçağı hediye etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.