Dolar 34,2323
%-0.03
Euro 37,6226
%-0.04
Altın 2.887,080
%0.01
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bilgisayara dalan çalışan, kasadan para alan genci fark etmedi

Bilgisayara dalan çalışan, kasadan para alan genci fark etmedi

İş yerinde çalışan personelin bilgisayara dalmasını fırsat bilen genç, kasadan bir miktar para ve masa üstündeki cep telefonunu alarak dükkandan çıktı. Hırsızlık olayı, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.Batman’da bir simitçi...

  • Ege Postası
  • 17.09.2013 - 17:00
İş yerinde çalışan personelin bilgisayara dalmasını fırsat bilen genç, kasadan bir miktar para ve masa üstündeki cep telefonunu alarak dükkandan çıktı. Hırsızlık olayı, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Batman’da bir simitçi dükkanına giren genç, bir miktar para ve bir adet cep telefonunu çaldı. Sabah dükkana gelen iş yeri sahibi, bilgisayardaki kamera görüntülerine bakınca soyulduğunu fark etti. İş yeri sahibi Hüseyin Aslan "Gece geç saatlerde bizim elemen yalnızken bir genç gelmiş kasayı soymuş. Elemen fark etmemiş, bir cep telefonu ve bir miktar para almış." dedi.

Görüntülere göre hırsız, gece iş yerine geliyor. Personelin bilgisayarda hesap yapmasını fırsat bilen kişi, önce etrafı kolaçan ediyor ve dışarı çıkıyor. Kısa süre sonra tekrar dükkana gelerek çekmeceden önce bir miktar para alıyor. Daha sonra masada bulunan bir adet cep telefonu alarak dışarı çıkıyor. Bilgisayar başında çalışan personel hiçbir şeyi görmüyor.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.