Dolar 34,1407
%0.01
Euro 37,9753
%0.16
Altın 2.882,300
%-0.11
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Binlerce kişi Erdoğan'ı evine böyle uğurladı

Binlerce kişi Erdoğan'ı evine böyle uğurladı

Bir dizi temas için 3 Haziran'da Fas, Cezayir ve Tunus'a giden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yurda döndü. Atatürk Havalimanı'nda kendisini bekleyen binlerce kişiye açıklamalarda bulunan Erdoğan, daha sonra Kısıklı'daki evine hareket etti....

  • Ege Postası
  • 07.06.2013 - 06:14
Bir dizi temas için 3 Haziran'da Fas, Cezayir ve Tunus'a giden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yurda döndü. Atatürk Havalimanı'nda kendisini bekleyen binlerce kişiye açıklamalarda bulunan Erdoğan, daha sonra Kısıklı'daki evine hareket etti. Erdoğan'ın otobüsü sevgi gösterileri arasında havalimanından ayrıldı.

Erdoğan'ı taşıyan özel uçak 'ANA', saat 01.45'te Atatürk Havalimanı'na indi. Başbakan Erdoğan'ı, kardeşi Mustafa Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ve bazı milletvekilleri karşıladı.

Başbakan Erdoğan, kendisini Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi önünde bekleyen kalabalığa hitap etti. Konuşması sık sık tezahüratlarla kesilen Erdoğan, coşkulu kalabalığın sükunet içinde evlerine dönmelerini istedi. Başbakan ve beraberindekileri taşıyan otobüs, kalabalığın sevgi gösterileri altında güçlükle ilerleyebildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, otobüsün etrafındaki insanları el sallayarak selamladı. Partililer yol boyunca otobüse eşlik etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.