Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bir aydır uyarı yapan Emniyet, kemersiz sürücleri bu kez affetmedi

Bir aydır uyarı yapan Emniyet, kemersiz sürücleri bu kez affetmedi

Samsun Emniyet Müdürlüğü vatandaşlara emniyet kemeri takma alışkanlığı kazandırmak için yaptığı uyarı uygulamalarının ardından ceza makbuzu kesmeye başladı. Emniyet kemeri takmayan sürücülere 77 lira para cezası yazıldı. Samsun...

  • Ege Postası
  • 22.07.2013 - 18:14
Samsun Emniyet Müdürlüğü vatandaşlara emniyet kemeri takma alışkanlığı kazandırmak için yaptığı uyarı uygulamalarının ardından ceza makbuzu kesmeye başladı. Emniyet kemeri takmayan sürücülere 77 lira para cezası yazıldı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü kazalarda ölüm ve ağır yaralanmaları en aza indirmek için başlattığı emniyet kemeri takma kampanyasının ardından yapılan kontrollerde kurallara uymayan sürücülere ceza yağdı. İlk olarak Samsun protokolü ve emniyet personelinin uyguladığı emniyet kemeri takma kampanyası daha sonra vatandaşlara da yayıldı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, akşamları şehir merkezindeki en işlek caddelerde gündüz ise, Samsun-Ankara karayolu ile Samsun-Ordu karayolu üzerinde emniyet kemeri uygulaması yaptı. Kemer takmadığı için cezaya çarptırılan bazı sürücülerin, kalp ve tansiyon hastası oldukları için kemer takmadıkları bahanesini söylemelerine rağmen ceza kesilmekten kutulamadı. Uygulama kapsamında çok sayıda sürücüye emniyet kemeri takmadıkları gerekçesiyle 77 lira para cezası yazıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.