Dolar 34,2545
%0.33
Euro 37,8167
%0.12
Altın 2.927,720
%0.4
Bist-100 8.857,00
%-0.47

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bişkek, İpek Yolu turizminden büyük pay almak istiyor

Bişkek, İpek Yolu turizminden büyük pay almak istiyor

Kırgızistan, hayata geçirildiğinde yılda 265 milyon turist kapasitesine ulaşması beklenen İpek Yolu turizm pastasından pay almak istiyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunana Kırgızistan Turizm Geliştirme Bölümü Müdürü Daniyar Kazakov; “Dünya...

  • Ege Postası
  • 05.07.2013 - 17:38
Kırgızistan, hayata geçirildiğinde yılda 265 milyon turist kapasitesine ulaşması beklenen İpek Yolu turizm pastasından pay almak istiyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunana Kırgızistan Turizm Geliştirme Bölümü Müdürü Daniyar Kazakov; “Dünya Turizm Örgütü’nün verilerine göre İpek Yolu güzergahındaki turist potansiyeli 265 milyon. Ülkemizdeki alt yapıyı tamamlarsak bu pastadan büyük pay alabiliriz. ” dedi.

“Ülkemizin bu stratejik ve coğrafi konumuna kayıtsız kalamayız.” diyen Kazakov, Kırgızistan’ın turizm alanına daha çok yatırım yapması gerektiğinin altını çizdi.

Başkent Bişkek’te düzenlenen “Kırgızistan’ın Kayak ve Turizm Rekabet Gücü” adlı konferansa katılan Kazakov, “ Bizim çok güzel dağlarımız var. Dağın olmadığı bölgelerimizi de geliştirerek turizm açısından çekici hale getirmemiz lazım. Bütün ülkenin turizm pastasının pay alması önceliğimizdir” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.