Dolar 34,2586
%0.05
Euro 37,6361
%0.1
Altın 2.889,580
%-0.69
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova Belediyesi’nden öğrencilere İngilizce desteği

Bornova Belediyesi’nden öğrencilere İngilizce desteği

Binlerce öğrenciyi üniversite ve lise sınavlarına hazırlayan Bornova Belediyesi, yaz aylarında da kurslara ara vermiyor. Bornova Belediyesi’nin 5 ayrı merkezinde isteyen tüm ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik ingilizce kursları veriliyor. Çocuklar hem boş vakitlerini değerlendiriyor hem de yabancı dillerini geliştiriyor

  • Ege Postası
  • 26.07.2012 - 16:37
Bornova Belediyesi, eğitim faaliyetlerine yaz aylarında da ara vermedi. Kış döneminde BELGEM’de üniversite ve lise giriş sınavları için açtığı kurslarla hizmet veren Bornova Belediyesi yaz döneminde de pek çok kursla çocukların ve gençlerin gelişimlerine katkıda bulunuyor. Bornova Belediyesi’nin her semtte açtığı hobi ve spor kurslarına yoğun ilgi gösterilirken, ingilizce kurslarına da 450 ilköğretim öğrencisi katılıyor. İngilizce kursları alanlarında uzman eğitmenler tarafından Naldöken Kültür Merkezi, Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi, Altındağ Toplum Merkezi, Bornova merkez ve BELGEM’de veriliyor. Ücretsiz kurslara haftanın iki günü gelen çocuklar hem geçen ders yılında öğrendiklerini unutmuyor hem de yeni dönem öncesi hazırlanmış oluyorlar.

Öğrencilerin yaz aylarını değerlendirmeleri için 11 Haziran’da açılan kurslar 17 Ağustos’ta tamamlanacak.  17 Eylül’de başlayacak kış dönemi ingilizce kurslarının kayıtları ise kısa süre sonra başlayacak.

Yaz döneminde ingilizce kursunu yoğunlaştırılmış olarak başlattıklarını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Eğitim bizim için öncelikli konular arasında. İlçemizdeki öğrencilerin gelişimine büyük önem veriyoruz. Bunun için de gereken herşeyi yapıyoruz. Üniversite hazırlık kursları, Genç Kaşifler Bilim Evi, Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi, hobi kursları bunların bir parçası. İngilizce kurslarımız da eğitim alanındaki hizmet anlayışımızın önemli bir ayağı. Yaz döneminde kursa katılan öğrencilerimize haftanın iki günü toplam 40 saatlik yoğunlaştırılmış bir program uyguluyoruz. En önemlisi de bu kurslarımızı belli bir noktada değil, bütün semtlerimizde veriyoruz” dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.