Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova Belediyesi’nden vatandaşa büyük kolaylık

Bornova Belediyesi’nden vatandaşa büyük kolaylık

Belediyeye gelmeden internet üzerinden vergiler ödenebiliyor. İnternet kullanmayanlar için merkez vezneler hafta sonu da açık olacak

  • Ege Postası
  • 23.05.2013 - 10:36
İZMİR - Bornova Belediyesi, emlak vergilerinin birinci taksitinin son ödeme tarihi olan 31 Mayıs öncesi için özel tedbirler aldı. Vatandaş vergilerini hafta içi Bornova Merkez, Çamdibi, Altındağ ve Pınarbaşı şube veznelerinde ödeyebilecek. Büyükpark içindeki merkez vezne, 25 Mayıs Cumartesi ve 26 Mayıs Pazar günleri de hizmet vermeye devam edecek. Bornova Belediyesi ayrıca internet üzerinden kredi kartı ile yedi gün 24 saat vergi ödeme imkanı da sunuyor

Bornova’da emlak vergisi ödemek isteyen vatandaşlara büyük kolaylıklar sağlanıyor. Bornova Belediyesi, birinci taksitin son ödeme tarihi olan 31 Mayıs öncesinde yurttaşların işini kolaylaştıracak özel tedbirler aldı. Bornova Belediyesi, merkez vezneleri hafta içi günlerin yanı sıra bu hafta sonu (25-26 Mayıs) da saat 09.00 ve 16.00 saatleri arası hizmet vermeye devam edecek. Normal mesainin olduğu gün ve saatler içerisinde Bornova Merkez, Çamdibi, Altındağ ve Pınarbaşı şube veznelerinden ödeme yapabilen vatandaşlar, Bornova Merkez şubesini hafta sonu da kullanabilecek.

Bornova Belediyesi ayrıca iki yıldır hemşerilerine internet üzerinden kredi kartı ile yedi gün 24 saat vergi ödeme imkanı da sunuyor. Vatandaşlar, ‘www.bornova.bel.tr’ adresine girerek ‘e-ödeme’ sistemiyle evlerinden çıkmadan emlak vergilerini ödeyebiliyor. Vergi ödemeye gelen yurttaşlara çay servisi de yapıyor.

Bornovalıların vergi ödeme konusunda diğer ilçelere örnek olduğunu ifaden eden Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, ‘‘Vatandaşlarımız emlak vergilerini ödeme konusunda çok hassas. Biz de onlar için mümkün olan tüm kolaylıkları sağlıyoruz. Halkımızın yatırdığı vergiler yine kendilerine hizmet ve yatırım olarak geri dönüyor. Ödeme işlemlerinin daha kolay yapılması için internetten vergi ödeme sistemini hayata geçirdik. Merkez veznemiz de bu cumartesi ve Pazar günü açık olacak” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.