Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mahalleli istedi Bornova Belediyesi gerçekleştirdi

Mahalleli istedi Bornova Belediyesi gerçekleştirdi

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, göreve geldiği günden itibaren vatandaşların ihtiyaç ve sorunları yerinde tespit ederek çözümler üretiyor. Bu kapsamda Evka-4 ve Doğanlar Mahallesi’nde vatandaşlarla biraraya gelen Başkan Sındır, hayata geçirilen projeler hakkında bilgi verdi, yeni ihtiyaç ve sıkıntıları da belirledi

  • Ege Postası
  • 23.05.2013 - 09:26
İZMİR - ‘Yerinden yönetim’ anlayışıyla 4 yıldır tüm mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit edip, vatandaşların istekleri doğrultusunda projeleri hayata geçiren Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Evka-4 ve Doğanlar’da mahallelilerle biraraya gelen Başkan Sındır, yapılan hizmetleri anlatıp, yeni talepleri aldı.

Evka-4 Mahallesi’nde Muhtar Ali Bostancı ile biraraya gelip vatandaşlarla bir süre önce hizmete açılan kapalı pazaryerini gezen Başkan Sındır, daha sonra çeşitli sokaklarda incelemeler yaptı. Mahalleliler düzenlenen kahvehane toplantısında başta Evka-4’e kazandırılan yeşil alanlar ve kapalı pazaryeri olamk üzere üretilen hizmetler için teşekkür ettiler. Yaz aylarında sokakta yapılan düğünlerden kaynaklanan gürültü kirliliğinin önüne geçilmesi için düğün salonu yapılmasını isteyen Evka-4 sakinleri, boş arsalara çöp atılmasının da engellenmesini istedi.

Doğanlar Mahallesi’nde de Muhtar Hacı Karslı ile birlikte sokakları gezen Başkan Sındır, Bornova Belediyesi’nin hizmete açtığı kapalı pazaryerinin karşısındaki alana yapılacak parkın projelerini mahallelilerle birlikte inceledi. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Sındır, kahvahane toplantısında talepleri ve sorunları dinledi. Doğanlar Mahallesi sakinleri hizmete açılan kapalı pazaryeri için Başkan Sındır’a teşekkür etti.

Bornova’da 4 yılda pek çok hizmeti hayata geçirdiklerini, bunların da daha önce yaptıkları mahalle gezilerinde vatandaşların istekleri doğrultusundan hazırlanan projeler olduğunu söyleyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Zaman zaman düzenlediğimiz mahalle gezilerinde, vatandaşlarımızın yaptığımız hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirmeleri bizim için gurur verici. Ancak biz yeni projeler üretmeye, vatandaşların talepleri doğrultusunda hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi. Evka-4 Mahallesi’nde talep edilen doğün salonu için uygun yer araştıracaklarını söyleyen Başkan Sındır, Doğanlar Mahallesi’nde çocukların oynayıp nefes alabilecekleri alanlar yaratmak için çalışma içinde olduklarını belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.