Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova'da 3 okula yol ve otopark

Bornova'da 3 okula yol ve otopark

BORNOVA Belediyesi, EVKA-3'te üç okulun bulunduğu bölgede, trafiği rahatlatacak yol ve otoparklar yaptı. Yüzlerce öğrecinin okullarına ulaşımı kolaylaşırken, servis araçları ile öğretmenler ve velilerin de otopark sorunu çözüldü.

  • Ege Postası
  • 06.11.2015 - 13:09
Evka-3'tekiNokta, Doğa ve Meridyen kolejlerinin bulunduğu bölgedeki yollar, Boronva Belediyesi tarafından, imar planlarına uygun olarak yeniden düzenlendi. Asfaltlanan yolun kaldırımları da yapıldı. Okullara geçişi sağlayan kavşak da düzenlenirken, üst bölümde kalan yolun kenarlarına korkuluk yapıldı. Yol kenarlarında ve okulların arasında kalan kalan bölgede otopark alanları oluşturuldu. Böylece her gün yüzlerce öğrenciyi taşıyan servis araçları ile özel araç kullanan öğretmenler ve velilerin park sorunu çözülmüş oldu. Okul idarecileri ve veliler yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Bornova Belediyesi'ne teşekkür etti.

Bölgede önümüzdeki günlerde yapılacak çalışmalarla, düzenlemesi yapılan yol Cengizhan Caddesi'ne bağlanacak. Bölgedeki dere üzerine yapılan yaya yolu da başlanan plan tadilat çalışmalarıyla birlikte araçların geçişi içinde uygun hale getirilecek. 



Çalışmanın gerçekleştiği bölgenin adete bir eğitim kampüsü haline geldiğini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Oradaki üç okulda binlerce çocuğumuz eğitim- öğrenim görüyor. Onların okullarına rahatça ulaşabilmeleri için yaptığımız çalışmaların büyük bölümünü okullar açılmadan tamamladık" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.