Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova'da buruk anneler günü kutlaması

Bornova'da buruk anneler günü kutlaması

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’nde yaşanan bombalı saldırı nedeniyle anneler gününü buruk kutladı. Anneliğin kutsal bir görev olduğunun altını çizen Başkan Sındır, “Reyhanlı’da yaşamını yitiren veya evladını kaybeden annelerin acılarının gölgesinde geçen Anneler Günü kutlu olsun” dedi

  • Ege Postası
  • 12.05.2013 - 16:39
İZMİR- Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’nde meydana gelen ve tüm Türkiye’yi yasa boğan saldırı yürekleri yakarken, Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır Anneler Günü’nü buruk kutladı. Tüm Türkiye patlamanın ardından yaşanan dramla gözyaşlarına boğuldu. Başkan Sındır da Anneler Günü’nde bir sms mesajı yayınlayarak yaşanan acıya ortak oldu. Sındır yayınlandığı mesajda, “Reyhanlı’da yaşamını yitiren veya evladını kaybeden annelerin acılarının gölgesinde geçen Anneler Günü kutlu olsun” dedi.

Başkan Sındır katıldığı etkinliklerde, Reyhanlı’da yaşanan büyük acıya vurgu yaparak annelere karanfil dağıttı. Sındır, İzmir Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları ile Tokat Artova Bayırlı Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği’nin ‘Anneler Günü’ nedeniyle Bornova’nın Karaçam Köyü’nde düzenlediği etkinliklerde vatandaşlarla biraraya geldi.


Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’ndeki bombalı saldırıdan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren Başkan Sındır, herkesi birlik ve beraberlik içinde olmaya çağırdı. Eşi Rana Sındır ile birlikte kadınlara karanfil dağıtıp buruk anneler gününü kutlayan Başkan Sındır, anneliğin kutsal bir görev olduğunu vurguladı, Reyhanlı’da yaşanan acı olayın yürekleri yaktığını söyledi. Herkesin birbirine daha sıkı sarılması ve birlik beraberlik içinde olunması gerektiğini ifade eden Başkan Sındır, “Bu vatan topraklarında, hangi yöreden, etnik kimlikten, inanç ve mezhepten olursa olsun birlikte yaşıyoruz ve cumhuriyetimizi de birlikte kurduk. Şimdi de cumhuriyetimize elbirliğiyle güçbirliğiyle sahip çıkmak hepimizin boynunun borcu. Yitirdiğimiz tüm dostlarımızın, şehitlerimizin, bizden tek dileği, bu topraklarda coşku içinde birbirimizi severek barış, sevgi ve kardeşlik içinde birarada yaşayabilmemizdir. İyi ki bu topraklarda yaşıyoruz diye düşünmemizdir. Bunları yerine getirmek bizlerin boynunun borcudur” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.