Dolar 34,1898
%0.02
Euro 38,1138
%0.05
Altın 2.900,850
%0.17
Bist-100 9.666,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova “ortak akıl” ile yönetiliyor

Bornova “ortak akıl” ile yönetiliyor

Katılımcı yönetim anlayışını her alanda hayata geçiren Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, kararların alınmasında Kent Konseyi ile sıkı bir işbirliği yapıyor. Kenti kentlilerle birlikte yönetme anlayışından hiçbir zaman vazgeçmeyeceklerini söyleyen Başkan Sındır, “Aldığımız bütün kararlar ve verdiğimiz hizmetler halkımızın talepleri doğrultusunda şekilleniyor” dedi. Kent Konseyi Başkanı Ferdan Çiftçi, çalışmalarına yaptığı katkılar nedeniyle Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’a teşekkür etti

  • Ege Postası
  • 30.11.2012 - 10:58
İZMİR -Bornova Belediyesi’nde, herkese yönetime katılma olanağının sağlandığı “ortak akıl” yöntemi uygulanıyor. Bu amaçla 2009 yılında kurulan Kent Konseyi ile onun bünyesinde oluşturulan Kadın, Çocuk ve Gençlik Meclisleri etkin şekilde çalışıyor. Buralarda alınan kararlar ve öneriler Bornova Belediye Meclisi’nde görüşülüp kabul edildikten sonra uygulanıyor.

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Kent Konseyi üyeleriyle Şahin Tepesi Restoran’da biraraya geldi. Kent Konseyi Başkanı Ferdan Çiftçi, yürütme kurulu üyeleri ile kadın ve gençlik meclisi üyelerinin katıldığı toplantıda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Kent Konyesi üyeleri, fikirlerini ve önerilerini Başkan Sındır’a ilettti. Kent Konseyi Başkanı Ferdan Çiftçi, çalışmalarına yaptığı katkılar nedeniyle Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’a teşekkür etti.

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Kent Konseyi’nin katkılarının ilçeye çok önemli kazanımlar sağladığını belirterek, “Bornova’yı bugüne kadar birlikte yönettik. Bundan sonra da bu anlayışla bütün kararlarımızı birlikte alacağız” dedi. Önümüzdeki süreçte Kent Konseyi için daha geniş çalışma alanları yaratmayı ümit ettiklerini söyleyen Başkan Sındır, “Kent Konseyi’mizin önerileri bizim için en önemli rehber. Çalışma gruplarının raporlarının hepsini bir kitapçık olarak yayınlanması için gerekenleri yapacağız. Amacımız kentimizdeki yaşam kalitesini iyileştirmek. Farklı duygu, düşünce ve birikimlerelle aynı hedefe doğru yol alıyoruz. Bundan sonra da bu birlikteliğin daha verimli olması, kentimize daha çok katkıda bulunması için Bornova Belediyesi olarak üzerimize düşen herşeyi yapacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.